David Walliams: Az Éjféli banda - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 David Walliams ifjúsági Kolibri Kiadó
David Walliams: Az Éjféli banda

David Walliams: Az Éjféli banda

2018 David Walliams ifjúsági Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Kolibri Kiadó jóvoltából jelent meg a hazánkban is kedvelt David Walliams legújabb gyermekkönyve, Az éjféli banda, amelyben éjszakai kalandokra indulhatunk egy kórházszobányi kis beteggel.. Ha szeretnéd megismerni, hogy mennyi izgalom várhat ágyhoz kötött gyerekekre, tarts velünk május 14 és 18 között a három állomásos turnén. Sőt, ha velünk játszol, és szerencsés vagy, megnyerheted a kiadó által felajánlott három példány egyikét.

Kiadó: Kolibri
Fordító: Vereckei Andrea
Műfaj: mese
Terjedelem: 470 oldal

Miután Tomot fejbe találja egy krikettlabda, és a kórházban tér magához, a világ legrémisztőbb arca az első, amit meglát. Úgy tűnik, a dolgok már nem fordulhatnak rosszabbra, ám ekkor kiderül, hogy a gonosz főnővér egyetlen dologban leli élvezetét: ha kegyetlenkedhet a gyerekkórterem lakóival. Tom ekkor még nem is sejti, hogy életében először épp egy kórházban talál igaz barátokra, és csak egy hajszál választja el élete legjobb, legizgalmasabb kalandjától. Egy életre szóló és szívmelengető kalandtól, amilyenről még csak álmodni sem mert… David Walliams napjaink egyik legismertebb kortárs gyerekkönyvírója. Regényei eddig több mint negyven nyelven jelentek meg, számos közülük az év gyerekkönyve volt Nagy-Britanniában. Gengszter nagyi című könyvéből több mint félmillió példányt adtak el világszerte.
  



Nyereményjáték


Mivel a történet kórházban játszódik, a feladvány is ehhez kötődik. Kórházban játszódó tévésorozatokból találsz képeket az állomásokon, csak fel kell ismerned, melyik kórházban is játszódnak. A helyes megfejtést, a sorozatok címét várjuk a Rafflecopter megfelelő dobozába. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review