Alexandra Bracken: Világok utazói (Passengers #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Alexandra Bracken Dream Válogatás Maxim Kiadó YA Young Adult
Alexandra Bracken: Világok utazói (Passengers #2)

Alexandra Bracken: Világok utazói (Passengers #2)

2018 Alexandra Bracken Dream Válogatás Maxim Kiadó YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Fordító: Béresi Csilla
Műfaj: YA, fantasy, időutazás
Terjedelem: 464 oldal


Etta Spencer nem sejtette, hogy időutazó, egészen addig, amíg egy napon a tengeren ébredt, a múltban. Az első kötet folytatásában, megfosztva a nagy hatalmú varázstárgytól, ami egyetlen reménye volt anyja megmentésére, ezúttal szintén időutazó kedvesétől, a 18. századi kalóztól, Nicholastól szakad el, csakúgy, mint a saját természetes életidejétől. Mikor akarata ellenére a Gubancolóknál köt ki – e lázadó utazók vették el tőle a csillagórát –, megesküszik, hogy megszerzi tőlük a csodatévő műszert, és végleg megsemmisíti. Ehelyett vezérük, Henry Hemlock felfedi előtte titkát: ő az apja.
Hirtelen minden megkérdőjeleződik, amiért Etta eddig küzdött. Olyan útra kell lépnie, amely egész jövőjét átformálja. Nicholas a lány keresésére indul. Segítői és társai ebben, a kezdetben ellenséges Ironwood rokona, Sophia és az eleinte szintén érdekből melléjük álló kínai zsoldoslány, Li Min. Nemcsak Ettát keresik, de a mindent befolyásoló, az idővonalat átállító csillagórát is. Ez utóbbi egyre iszonyatosabb pusztítást okoz, s a tét is fokozatosan nő. Mindeközben egy olyan ősi erő is belép a műszerért folyó küzdelembe, amely sokkal hatalmasabb és gonoszabb, mint az egymással vetekedő időutazó családok. A tét immár egy világégés.
https://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/05/27b92a99882dbc4ec36b9820988aebaeb0b2cd8e.pdf https://www.olvas.hu/termekek/mx1406-vilagok-utazoi
  


Nyereményjáték

Az első résznél történelmi eseményeket kerestünk, most a regény változatos helyszíneit vesszük célba. Minden állomáson találsz egy kérdést, a megfejtést írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába!
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review