Leisa Rayven - Megtört Júlia és Álnok szerelem közös turné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 erotikus Insomnia könyvek Leisa Rayven Libri kiadó New Adult
Leisa Rayven - Megtört Júlia és Álnok szerelem közös turné

Leisa Rayven - Megtört Júlia és Álnok szerelem közös turné

2018 erotikus Insomnia könyvek Leisa Rayven Libri kiadó New Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Blogturné Klub 4 bloggere egy rendhagyó turnéra invitál, amiből bepillantást nyerhetsz Etha és Cassie kapcsolatának alakulásába, és megismerkedhetsz az új párossal is, aki ugyanúgy elrabolja majd a romantikus könyvek kedvelőinek szívét. Tarts velünk a Megtört Júlia és az Álnok szerelem egyesített turnéján, és nyerd meg a turné végén a könyv 1-1 példányát! Felkészültél?


Kiadó: Libri Kiadó
Fordító: Bikics Milán
Műfaj: erotikus/romantikus
Terjedelem: 412 oldal

Fülszöveg.
Cassie Taylor éveken át küzdött, hogy elfeledje Ethan Holtot, élete legnagyobb szerelmét. Mikor a fiú nem volt képes viszonozni a mély érzelmeket, és elhagyta őt, Cassie énjének egy darabja is együtt halt a szerelemmel. Legalábbis úgy hitte. Most ő és Ethan főszereplőként lépnek a Broadway színpadára, Ethan pedig eltökélte, hogy visszaszerzi Cassie-t. Azt állítja, megváltozott, és most már képes kimondani, amit évekkel ezelőtt még nem mert. De Cassie tud-e újra hinni neki? Miben különböznének a mostani nagy szavak a régiektől? Ethan tisztában van vele, hogy nem változtathatja meg a múltat, melyben annyi fájdalmat okozott, de a jövő érdekében még léphet: csupán meg kell győznie Cassie-t, hogy valóban összetartoznak.
Kiadó: Libri Kiadó
Fordító: Bikics Milán
Műfaj: erotikus/romantikus
Terjedelem: 412 oldal

Liam Quinn a világ egyik legnagyobb filmsztárja... egyúttal az egyetlen férfi, akit Elissa Holt valaha szeretett. Az egyetlen, akit soha nem tud feledni. Hat év távollét után Liam és lélegzetelállító menyasszonya a Broadwayre érkezik. A darabba, melynek éppen Elissa az ügyelője. A gond mindössze az, hogy az éjszakába nyúló próbák során elmosódik a határ aközött, hogy mi van, és mi lehetett volna - ebben a helyzetben pedig elég egy elgyengült pillanat, és világraszóló botrány rázza meg a sztárvilágot. Elissa ugyan belátja, hogy Liam iránti újraéledő vonzalma csak bajt hoz a fejére, de hiába. Minden reménytelen, romantikus alak tudja: a szerelem nem követi a rendezői utasításokat
 
  



Nyereményjáték



Ethan és Cassie a Groove-ban, a színészképző iskolájában találkoznak. Elissa is itt tanul mint színpadi ügyelő. A lány miután befejezi az iskolát megismerkedik a színésznek készülő Liammel, akivel aztán később együtt is dolgozik… A színész világban nem ismeretlen, hogy aki együtt dolgozik a másikkal ott előbb utóbb felbukkannak az igazi érzelmek, nem csak a színpadiak. És mint tudjuk a színpad a legjobb rendező! A mostani nyereményjátunkban olyan párokat keresünk, akiket a közös munka hozott össze. A te dolgod az lesz, hogy kitaláld a leírás és fotó alapján a párokat, és beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. A turné végén lehetőséged lesz megnyerni a Megtört Júlia és az Álnok szerelem egy példányát. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

05.02. Zakkant olvas
05.04. Angelika blogja
05.06. CBooks
05.08. Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review