Roald Dahl: Charlie és a nagy üveglift - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 gyermekirodalom gyermekkönyv ifjúsági Kolibri Kiadó Roald Dahl
Roald Dahl: Charlie és a nagy üveglift

Roald Dahl: Charlie és a nagy üveglift

2018 gyermekirodalom gyermekkönyv ifjúsági Kolibri Kiadó Roald Dahl
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Kolibri Kiadó ismét újabb Roald Dahl könyvvel gazdagítja a szerzői gyűjteményt. Megtudhatjuk, hogy mi történt Charlie-val miután meglátogatta a csokoládé gyárat. A történetet szokás szerint Quentin Blake szenzációs rajzai egészítik ki. S természetesen ismét szívesen mutatjuk be nektek ezt a nagyszerű kötetet és ha szerencsések vagytok ti is megnyerhettek egyet a három példányból. Csak kövessétek május 7 és 11 között a Blogturné állomásait és fejtsétek meg a rejtvényeket.


Kiadó: Kolibri
Fordító: Borbás Mária
Műfaj: meseregény
Terjedelem: 230 oldal

Lélegzetet visszafojtani! Orrot befogni! Biztonsági öveket becsatolni, fohászokat elrebegni! Átütjük a tetőt! Ha eddig bárki azt hitte, hogy egy üveglift csakis emeletek közötti fel-le liftezésre való, nyissa ki jól a szemét, és nézzen fel az égre. Igen, az ott egy üveglift, benne egy kisfiú, Picur Charlie, a világhírű Vonka-féle csokoládégyár új tulajdonosa, mellette szülei és vénséges vén nagyszülei. A furcsa kompánia élén pedig nem mást üdvözölhetünk, mint a habókos, meglepetést meglepetésre halmozó Vonka Vilmos urat, aki épp begyújtja a rakétákat, és Föld körüli pályára állítja a nagy üvegliftet, s ezzel kezdetét veszi a világ legfurcsább űrutazása. A Charlie és a csokigyár című regény folytatását Borbás Mária nagyszerű fordításában, átdolgozott kiadásban vehetik kézbe a magyar olvasók.
https://issuu.com/kolibrikiado/docs/dahl_charlieesanagyuveglift_reszlet
  



Nyereményjáték


Ha már Charlie családjával különleges űrutazásra indul, a játékban olyan filmeket, rajzfilmeket kell felismernetek, amelyekben szintén gyerekek fedezik fel a kozmoszt. A Rafflecopter megfelelő sorába a film címét kell beírni. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review