Tarryn Fisher F*ck ​Love – Kapd be, szerelem! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző New Adult romantikus Tarryn Fisher
Tarryn Fisher F*ck ​Love – Kapd be, szerelem!

Tarryn Fisher F*ck ​Love – Kapd be, szerelem!

Könyvmolyképző New Adult romantikus Tarryn Fisher
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Tarryn Fisher új regénye, a Kapd be, szerelem! Az írónő különleges és egyedi stílusa ismét megmutatkozik Helena Conway történetében, aki a szerelem és az önmegvalósítás rögös útját járja be a könyv során. Tartsatok velünk ti is, és játsszatok, ha szeretnétek megnyerni a könyvet.


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Frei-Kovács Judit
Műfaj: New Adult
Terjedelem: 328 oldal

„Tarryn Fisher ezúttal a humorral átszőtt, érzékeny oldalát mutatja meg…” – Willow Aster Helena Conway szerelmes lesz. Akaratlanul. Észrevétlenül. De nem véletlenül. Kit Isley pontosan az ő ellentéte – rejtélyes, fékezhetetlen és a legkevésbé sem óvatos. Mindez akár remekül is alakulhatna… Ha nem Helena legjobb barátnőjével találkozgatna. Helena kénytelen dacolni a szívével, helyesen cselekedni, és másokra is gondolni. Egészen addig, amíg fittyet nem hány az egészre. Tarryn Fisher, New York Times sikerkönyves szerző lehet, hogy vagányabb nálad, de ezt nem dörgöli az orrod alá. Az első diplomáját a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskolában szerezte. Az emberi természet nagy tisztelője, egy hús és vér gonosz, mégpedig a Mardekár házból. A szíve sötét, de az olvasóit azért kedveli. Jelenleg Washingtonban él fiával és lányával. Az év legizgalmasabb regénye a női útkeresésről és a szerelemről.

 
  



Nyereményjáték



Tarryn Fisher híres az erős, nem mindennapi főhősnőiről, akik nem mindig cselekednek helyesen, mégis nagyon szerethetőek. Őróluk fog szólni a mostani nyereményjáték. Minden állomás bejegyzésében ki lesz emelve egy szereplőnő neve Tarryn Fisher itthon megjelent könyveiből, a dolgotok pedig mindössze annyi, hogy megtaláljátok, kiről van szó, és beírjátok a rafflecopter dobozba a nevét.. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

04.09. Könyvvilág 04.11. Sorok között 04.13. CBooks 04.15. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review