Gena Showalter - Éjsötét játszmák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Insomnia könyvek Libri paranormális romantikus
Gena Showalter - Éjsötét játszmák

Gena Showalter - Éjsötét játszmák

2018 Insomnia könyvek Libri paranormális romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal megáldott férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel. Ezúttal Strider, a Vereség démonát őrző Alvilág Ura történetét meséli el.

Kiadó: Libri - Insomnia
Fordító: Sóvágó Katalin
ISBN: 9789634330059
Oldalszám: 516
Műfaj: pararománc

Strider, a Vereség démonának őrzője, sohasem veszíthet, hacsak nem akar pokoli kínokat szenvedni. Számára az élet győzelem vagy halál - amíg Kaia, a csábos hárpia, sarokba nem szorítja a megadás kísértésével. Kaiának, akit népe Csalódásnak csúfol, az élete árán is el kell hoznia az első díjat a hárpiák világbajnokságáról, így nem tűrheti, hogy Strider összezavarja. Ám Stridernek is megvannak a maga tervei az első díjjal: el akarja lopni az isteni gyártmányú, ősi varázseszközt, mielőtt eldőlne, ki lesz a világbajnok. Ám ahogy egyre durvábbá válik a versengés, kiderül, hogy itt egyetlen díj számít: a szerelem, amelyben egyikük sem hitt...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheecORuM0QFif2okTsocqJl6iYq_mdqzlnjuqbD30AKbVqW0bviHnwApFzAXJ063jh7qeMQmG0tIlTdI38mYRWEgFss0UWFwW9nnkfkuklfzCgJcOxhyphenhyphen9ZOU__21w_Ff7458gf5wbY8j0/s1600/vedd+meg+btk.png

Nyereményjáték

Mostani játékunkban letesztelhetitek, mennyire ismeritek az Alvilág Urait és kedveseiket. Minden állomáson megadjuk egy-egy hősnő nevét, a Ti feladatotok pedig megírni, hogy melyik démont őrzi az a harcos, akiben ezek a nők megtalálták örök társukat.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai

04.24. – Angelika blogja
04.26. – Kristina blogja
04.28. – CBooks
04.30. – Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review