Holly Smale - Geek Girl 6. A nagy finálé - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Geek Girl realista YA
Holly Smale - Geek Girl 6. A nagy finálé

Holly Smale - Geek Girl 6. A nagy finálé

2018 Geek Girl realista YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Egyszer minden jó véget ér… Utolsó kötetéhez érkezett a Geek Girl sorozat. Harriet ezúttal Ausztráliába utazik, és ott várnak rá nem hétköznapi kalandok. A sorozattól a Blogturné Klub három bloggere búcsúzik, a Menő Könyvek jóvoltából pedig a regény egy példányát is megnyerhetitek.

Kiadó: Menő Könyvek
Fordító: Nánási Yvette
Műfaj: YA realista
Terjedelem: 368 oldal

Harriet Mannersnek hívnak, geek vagyok, és mindörökké az is leszek..." Harriet Manners minden létező tényt ismer. *A modellkedés önmagában nem egyenes út a népszerűséghez. *Az sem, ha az ember végtelen mennyiségű listát ír. *Azok, akik szeretnek, nem várják el, hogy megváltozz. *Ha hihetünk a statisztikáknak, akkor sokkal kisebb az esélye annak, hogy nem botlasz bele az ausztrál volt barátodba Ausztráliában, mint annak, hogy mégiscsak összefutsz vele. Harriet elmegy a messzi déli féltekére, és maga mögött hagyja a listákat, és végre Nat kerül a rivaldafénybe. Most, hogy otthon van egy már-majdnem-de-még-nem-teljesen-barátja, Jasper, Harrietet felkészületlenül éri, amikor váratlanul találkozik szupermodell volt barátjával, Nickkel. Itt az ideje, hogy Harriet a jövőre koncentráljon. Hogy végre rájöjjön, mi is a szíve vágya. És hogy megtanulja, hogy kell elengedni valakit... Megérkezett a számos elismerést nyert Geek Girl-sorozat befejező kötete.
 
  



Nyereményjáték



A sorozat utolsó kötetében Harriet Ausztráliába látogat, és elmesél egy csomó érdekességet az országról. A mostani játékunk során is Ausztráliával foglalkozunk. Íme, három kérdés az országról, és írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a válaszokat. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.




A turné állomásai

04.03. Zakkant olvas 04.04. Sorok Között 04.05. Deszy Könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review