Soman Chainani: Jótett helyébe - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Soman Chainani: Jótett helyébe

Soman Chainani: Jótett helyébe

Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Jók és Rosszak Iskolája története lassan a végéhez közeledik, ám előtte még vár ránk egy izgalmas történet Soman Chainani tollából. Agatha és Sophie visszatérnek, hiszen a meséjük még korántsem ért véget. Tartsatok a Blogturné Klub három tagjával március 31. és április 4. között. Ha részt vesztek a nyereményjátékunkban, akkor megnyerhetitek a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Kiadó:Twister Média
Fordító: Bozai Ágota
Műfaj: YA, kaland
Terjedelem: 776

Sophie ​és Agatha a múlttal és a jelennel egyszerre csatázik azért, hogy történetüknek tökéletes vége lehessen. Az egykori legjobb barátnők – most ellenségek – azt hitték, történetük véget ért, amikor útjaik szétváltak. Agatha visszakerült Gavaldon városába Tedrosszal, míg Sophie az iskolában maradt a szép fiatalemberrel, aki egykor az Iskolamester volt. Ám ahogy berendezkednek új életükben, történetük elkezdi újraírni magát… és nem csak az ő történetük. A két lány távol van egymástól, közben a Gonosz átvette az uralmat, és a múlt galádjai erős bosszúvággyal élednek fel. Nemcsak második esélyt akarnak meséiknek, hanem át akarják formálni a Jó és Rossz régi világát egy olyan új uralommá, amelynek királynője Sophie. A Gonosz halálos hatalomátvételének útjában csak Agatha és Tedros áll, akik azt akarják, hogy végre tényleg boldogan éljenek, míg meg nem halnak.
 
  



Nyereményjáték



Mivel a sorozat a mesék világába kalauzol el minket, ezért a mostani játékunkban is mesefeldolgozásokkal fogtok találkozni. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, és a ti dolgotok lesz kitalálni, melyik regényről is van szó. Írjátok be a Rafflecopter megfelelő dobozába a könyv címét (az író nevét nem kell megadni, de aki szeretné, nyugodtan megteheti). A helyesen válaszolók között a Jótett helyében egy példányát fogjuk kisorsolni. Sok sikert! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

03.31 Always Love A Wild Book
04.02 CBooks
04.03 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review