Colleen Hoover · Tarryn Fisher: Soha, ​de soha 3. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Collen Hoover Könyvmolyképző New Adult Tarryn Fisher Vörös Pöttyös
Colleen Hoover · Tarryn Fisher: Soha, ​de soha 3.

Colleen Hoover · Tarryn Fisher: Soha, ​de soha 3.

Collen Hoover Könyvmolyképző New Adult Tarryn Fisher Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Colleen Hoover és Tarryn Fisher a Soha, de soha előző két kötetében már bebizonyította, hogy remek párost alkotnak együtt. Hamarosan pedig minden titok kiderül, ugyanis áprilisban megjelenik a sorozat harmadik és egyben befejező része a Könyvmolyképző Kiadónál. Lehull a lepel Charlie és Silas amnéziájának okáról, arról, hogy vajon képesek-e ezt az állandó körforgást megállítani, és talán a legfontosabb, hogy tovább tudnak-e lépni a múlton és együtt maradnak-e a fiatalok. Ha kíváncsiak vagytok a válaszokra, tartsatok a blogturné 4 bloggerével, és játsszatok a könyv egy példányáért.

Kiadó: Könyvmolyképző Kidó
Fordító: Matyola Melinda
Műfaj: New Adult
Terjedelem: 112 oldal

Tudod, ki voltál valaha és ki akarsz lenni a jövőben?

Silas Nash és Charlize Wynwood kénytelen elmélyedni a múltban, hogy megoldják saját rejtélyeiket. Versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, mielőtt mindent elveszítenek.
Vajon vissza tudják szerezni, ami egyszer már az övék volt? Visszakaphatják-e a régi énjüket?

 
  



Nyereményjáték

A játék során állításokat fogtok találni minden blogon, és azt kell eldöntenetek, hogy a szerzőpáros melyik tagjára vonatkoznak. A rafflecopter dobozba tehát, Colleen vagy Tarryn nevét várjuk. 

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

04.03. Könyvvilág
04.07. CBooks
04.09. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review