Samantha King - A döntés - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 General Press krimi thriller
Samantha King - A döntés

Samantha King - A döntés

2017 General Press krimi thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Samantha King első magyarul megjelent regénye az anyaság, és a család témáját boncolgatja, egy olyan fordulatos pszicho-thrillerben, amiben semmi sem az, aminek látszik. A váratlan fordulatokkal teli regényt a Blogturné klub három bloggere is elolvasta, és elmesélte nektek, hogy mennyire is nehéz volt az a bizonyos DÖNTÉS a regényben. Tarts velünk te is a turnén, mert ha helyesen válaszolsz a kérdésekre neked is esélyed van megnyerni a kiadó által felajánlott 1 példány egyikét.

Kiadó: General Press
Fordító: Rácz Péter
Műfaj: pszicho-thriller
Terjedelem: 400 oldal


Fülszöveg: Maddie-nek mindene megvan, amire vágyott: férj, két gyerek, otthon egy rendes környéken. Az élete tökéletes. Egészen addig, amíg az ikrei tizedik születésnapjának a reggelén be nem csenget hozzá a végzet. Egy símaszkos férfi áll az ajtóban, fegyverrel a kezében, és arra kényszeríti az asszonyt, hogy döntsön, melyik gyermeke haljon meg, és melyik éljen tovább: a fia vagy a lánya.

A valóra vált rémálom után a nő élete romokban hever: a családja széthullik, ő pedig összeroppan, és a trauma hatására elveszíti az emlékeit. Ezért minden idejét azzal tölti, hogy összerakja kirakós játék darabjait, és rájöjjön, ki és miért tette ezt vele. Amikor azonban tisztulni kezd a kép, rádöbben, hogy az életében sokkal több a titok, mint ahogy korábban sejtette, és egyre világosabbá válik az is, hogy a családja még mindig veszélyben van.
Samantha King regénye az első laptól kezdve magával ragadja, a váratlan fordulatok pedig az utolsó mondatig nem eresztik az olvasót. Kötelező olvasmány A lány a vonaton és a Zárt ajtók mögött rajongóinak.
 
  


Nyereményjáték




Samantha King regényének főhőse kis mozaik darabkákból próbálja összetenni, hogy mi történt vele azon a bizonyos napon, ami örökre megváltoztatta az életét. A kirakós játékban most te is részt vehetsz a turné egyes állomásain.

Minden blogon találsz néhány kijelölt betűt és egy kérdést, amire a betűk adják majd a választ. Ha a helyes választ beírod a rafflecopter doboz megfelelő sorában, akkor neked is esélyed van megnyerni Samantha King regényét, A döntést.
Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

1 Hozzászólás:

  1. Csak szeretnék szólni, hogy szerintem az olvasónapló link hibás :)

    VálaszTörlés