Szigeti Kovács Viktor: Lúna gyermekei - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Ciceró Könyvstúdió gyermekirodalom gyermekkönyv
Szigeti Kovács Viktor: Lúna gyermekei

Szigeti Kovács Viktor: Lúna gyermekei

2017 Ciceró Könyvstúdió gyermekirodalom gyermekkönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Ciceró Könyvstúdió
Műfaj: gyermekkönyv
Terjedelem: 154 oldal
Illusztrálta: Cserny Timi Pookah
Régóta vitatott probléma, hogy hogyan hozzák a gólyák a gyerekeket. A szerző új regénye többek között ezt a kérdést is firtatja. De arra is választ kapunk ebben a fordulatokban gazdag, izgalmas történetben, amely egy gólyacsapat útjáról szól Afrika felé, hogy miért repülik át a madarak minden évben a világot, miért olyan a színük, amilyen, vagy miért fészkelnek a házaink melletti oszlopokon.
Az emberi tulajdonságokkal felruházott gólyák hihetetlen kalandjaiban és a mögöttük kirajzolódó mitológiában a gyermek és felnőtt olvasók egyaránt megtalálják a nekik szóló üzeneteket.

 http://www.gabo.hu/hu/7-10-eveseknek/2236-szigeti-kovacs-viktor-luna-gyermekei-9789634320173.html
  

A Ciceró Kiadó jóvoltából megjelent Szigeti Kovács Viktor regénye a Lúna gyermekei. Kíváncsi vagy hogyan hozza a gyermekeket a gólya? Érdekel milyen történet áll valójában a kialakult mítosz mögött? - Ha igen a válasz, akkor kövesd a turnét és ismerd meg jobban a gólyák történetét!
Ha pedig velünk játszol, tiéd lehet a könyv egyik példánya!


Nyereményjáték

Mint olvashatjátok a történet középpontjában megszemélyesített gólyák szerepelnek, így mi más passzolna jobban egy játékhoz, mint gyermek és ifjúsági mesékben megjelenő szárnyas kedvenc, aki valamiért kedvelt szerepet töltött be a rajzfilmekben. Lehet észrevettétek, gyakran libákból lesznek a legjobb barátok, ezért mostani játékunkban híres rajzfilmes libákat kell felismernetek kép alapján és a Rafflecopter megfelelő dobozába beírnotok, hogy melyik rajzfilmben szerepel, esetleg szerepelnek a libák. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review