Klausz Melinda: Megosztok, tehát vagyok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó ismeretterjesztő Klausz Melinda
Klausz Melinda: Megosztok, tehát vagyok

Klausz Melinda: Megosztok, tehát vagyok

Athenaeum Kiadó ismeretterjesztő Klausz Melinda
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Klausz Melinda immár másodszor vezet minket a közösségi média világába, ami kicsik és nagyok hasznára válhat a virtuális térben való eligazodásban. Az Athenaeum gondozásában megjelent Megosztok, tehát vagyok három bloggerünk figyelmét is kivívta, így turnéra indulunk a kötettel. Tartsatok velünk, vegyetek részt a nyereményjátékunkon, és nyerjétek meg a könyv egy példányát a kiadó felajánlásában!

Kiadó: Athenaeum
Műfaj: ismeretterjesztő
Terjedelem: 350 oldal

Fülszöveg:
Az ​Internet, a közösségi média felületek változása, fejlődése számos új technikát, eszközt, tulajdonságot és bizony betegséget is hoz(ott) magával. Új szavakat, kifejezéseket kell megtanulnunk, hogy felvegyük a versenyt a mai fiatalokkal, akik már a munkavállalás során is teljesen más elvárásokkal rendelkeznek, mint akár 30 éves társaik. A Megosztok, tehát vagyok című könyv a családi élet, az iskola, a munkavállalás fejezeteit veszi sorra, s mutatja be az új technológia jelentette kihívásokat, mérföldköveket, betegségeket, problémákat és megoldási módszereket. Esettanulmányokon és tippeken keresztül visz végig az adatvédelemtől a közösségi média stressz szindrómán, a családi élet, a szerelem, a párkapcsolat és a munkavállalás új technikai megoldásain át a generációk közötti különbségek bemutatásáig. A kötet segítségével választ kaphatunk arra is, hogy miért ragaszkodnak a mostani gyerekek és fiatalok a közösségi média felületekhez és bizony nekik már a digitális hagyatékukról is rendelkezniük kell.
 
  



Nyereményjáték



Sokunk számára manapság már elképzelhetetlen a közösségi média napi használata: megosztunk, becsekkolunk, feltöltünk, letöltünk, blogolunk. A turnéhoz tartozó játékunkban nagyon egyszerű feladatotok lesz. Minden állomáson elrejtettünk egy-egy mindannyiunk által használt (de legalábbis ismert) közösségi oldalt. A feladatotok, hogy a kiemelt betűk alapján megtaláljátok, melyikről van szó, és beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába.


Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban változtatni. A nyertest e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levekünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

05.22. - Szembetűnő
05.26. - Zakkant olvas

0 Reviews:

Post Your Review