Bobbie Peers: A lurídiumtolvaj - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 gyermekirodalom gyermekkönyv kaland Kolibri Kiadó
Bobbie Peers: A lurídiumtolvaj

Bobbie Peers: A lurídiumtolvaj

2017 gyermekirodalom gyermekkönyv kaland Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Bobbie Peers A lurídiumtolvaj című könyve, amelyet 2015 legjobb ifjúsági regényének választottak Norvégiában. A váratlan fordulatokkal és megfejthetetlennek tűnő rejtvényekkel teli történet sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a William Wenton-trilógia első kötetének megfilmesítési jogai már elkeltek.

Tartsatok ti is a Blogturné Klub három bloggerével és vessétek bele magatokat A lurdíniumtolvaj rejtélyes és csavaros világába. S ha ügyesen játszotok és szerencsések vagytok, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott három példány egyikét.
Kiadó: Kolibri Kiadó
Fordító: Petrikovics Edit
Terjedelem: 240 oldal

Elolvasta a főcímet: A VILÁG LEGBONYOLULTABB KÓDJA NORVÉGIÁBA ÉRKEZIK – állt ott öles betűkkel. William már legalább százszor olvasta, de most újra végigfutotta. Szemügyre vette a fényképen szereplő titokzatos fémhengert, amelyen a legjobb kriptológusok egy maroknyi csoportja dolgozott több mint három éven át, most pedig a világ legnehezebb kódjaként tárták a világ elé. Az a hír járta, hogy szinte lehetetlen megfejteni. A leghíresebb kódfejtők közül már többen is megpróbálkoztak vele, de nem jártak sikerrel. És most végre Norvégiába érkezett. Hamarosan a saját szemével fogja látni. Alig várta már. A kiállítás holnap továbbköltözik Finnországba. Úgyhogy most vagy soha.
  Vedd meg
  

Nyereményjáték

A könyvben fontos szerepet játszanak a robotok és érdekesebbnél érdekesebb botokról olvashatsz benne. Bizonyára mindenki hallott már a Transformers autobotokról, akik járművekké, fegyverekké és különféle technikai eszközökké képesek átalakulni. Játékunk során a turné állomásain közülük kell egyet-egyet felismernetek. Írjátok be a magyar nevüket a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, és ha jól válaszoltok, máris eséllyel indultok a turné végén kisorsolásra kerülő 3 könyv egyikéért.

   A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review