Kalapos Éva – D.A.C. 6. – Éretté nyilvánítva - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 DAC Kalapos Éva Menő Könyvek
Kalapos Éva – D.A.C. 6. – Éretté nyilvánítva

Kalapos Éva – D.A.C. 6. – Éretté nyilvánítva

2017 DAC Kalapos Éva Menő Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

És a kis csapat előtt az élet... A végéhez ért a D.A.c. története, de előtte Flórának és barátainak komoly döntéseket kell hozniuk a jövőjükkel kapcsolatban. Egyetem vagy munka? Mennyit ér a szerelem és a barátság, mennyit a saját célok? Megoldható-e, hogy egyszerre legyen minden a miénk? A varázslatos sorozat utolsó kötetéről a Blogturné Klub három bloggere mondja el a véleményét. A turné során a Menő Könyvek jóvoltából a regény 1 példányát meg is nyerhetitek.

Kiadó: Menő Könyvek
Műfaj: Young Adult
Terjedelem: 280 oldal

... és a kis csapat előtt az élet ... A D.A.C. története a végéhez ér, de előtte még Flórának és barátainak komoly döntéseket kell hozniuk a jövőjükkel kapcsolatban. Egyetem vagy munka? Mennyit ér a szerelem és a barátság, mennyit a saját célok? Megoldható-e, hogy egyszerre legyen minden a miénk? Az idők változnak, egyvalami viszont soha: Flóra, Zsani, Ági, Ákos, Ginny, Dani és a többiek, a D.A.C. csapata vállvetve küzd az akadályok ellen, sok nevetéssel, sírással és rengeteg szeretettel.
 
  


Nyereményjáték


Hát ez is megtörtént, véget ért a D.A.C. sorozat! Nosztalgiaképpen a mostani nyereményjáték során a sorozat előző köteteiből találtok egy idézetet. A feladatotok, hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy melyik részből idéztünk.

A Menő Könyvek jóvoltából 1 példányt sorsolunk ki a D.A.C. utolsó kötetéből.


Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.

A turné állomásai

05.01. – Sorok Között 05.03. – Zakkant olvas 05.05. – Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review