Rachel Gibson: Valentin-nap és egyéb őrültségek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó romantikus
Rachel Gibson: Valentin-nap és egyéb őrültségek

Rachel Gibson: Valentin-nap és egyéb őrültségek

Athenaeum Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Mi Rachel Gibson Chinooks Hokisok sorozatának rajongói régóta vártunk már egy újabb magyarul megjelenő részre. Az Athenaeum Kiadó gondozásában, pedig a napokban meg is jelent a Valentin-nap és egyéb őröltségek c. történet. A Blogturné Klub három bloggere egy miniturnéra invitálja a sportos romantika kedvelőit.



Mi tennél, ha a pasid ejtett, az amúgy stresszes munkádból kiábrándultál, és szeretnél feltöltődni, no meg valahogyan visszanyerni az önbecsülésedet? 
Kate Hamilton szorult helyzetében otthagyja Las Vegas csillogását, hogy az Idaho állam vadregényes vidékén fekvő kisvárosban, Gospelben vigasztalja magányos nagyapját, és mindent megtesz azért, hogy maga is erőre kapjon. Útközben megpróbál elcsábítani egy szívdöglesztő idegent, ám az kikosarazza, mire a lány komolyan kétségbe esik azon, hogy vajon lehet-e ennél elkeserítőbb a helyzete. 
Lehet, hogy igen… Először is, kiderül, hogy Gospelben a legtutibb péntek esti buli a verselgető társasköri hölgyek felolvasóestje. Aztán Kate találkozik Rob Sutterrel, az egykori jéghokis fenegyerekkel, aki jelenleg a szemközti sportbolt tulajdonosa – s kiderül: ő az a szívdöglesztő idegen, aki lepattintotta! 
Hogy korábban Rob is megégette már magát a szerelemben, az enyhe kifejezés! 
Amikor egy nap zárás után erősen kompromittáló helyzetben találják magukat Kate nagyapjának boltjában, teljes gőzzel beindul a gospeli pletykagépezet…


Az Athenaeum Kiadó Valentin-napi nyereményjátékot szervezett, ahol a könyvet megvásárlók között két darab kétszemélyes három napos, két éjszakás utazást nyerhetnek Horvátországban vagy Szlovéniában. 
Beérkezési határidő: 2015. február 25. A sorsolás időpontja: 2015. március 2.Az ajándék utazások helyszínei: Bled (Szlovénia), Plitvicai tavak (Horvátország).


Valentin-nap és Rachel Gibson legújabb magyarul megjelent könyvének népszerűsítése alkalmából a kiadó játékot szervezett, de mellette mi is a Blogturné Klubban folytatjuk a megszokott nyereményjátékunkat, amelyen megnyerhető lesz a turné végén egy példány A Valentin-nap és egyéb őrültségek-ből.
Mindehhez továbbra is a rafflecopter megfelelő mezőibe kérjük a feladatok megfejtését.
A játék pedig a következő: Minden állomáson egy szintén a Valentin-napon játszódó, vagy ahhoz köthető könyv írójának nevét és címét kell kitalálni, pontosabban az összekevert betűkből kirakni.

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

02.01. Kristina blogja
02.03. Angelika blogja
02.05. CBooks

1 Hozzászólás: