Christine Biernath: Gólyaregény - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági kortárs Móra Kiadó
Christine  Biernath: Gólyaregény

Christine Biernath: Gólyaregény

ifjúsági kortárs Móra Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Móra könyvkiadó jóvoltából jelent meg Christine  Biernath - Gólyaregény című könyve. A blogturné klub csapatából, három blogger invitál titeket egy miniturnéra.
Ha kedvelitek a komolyabb problémákkal küzdő kortárs könyveket, akkor gyertek ti is!
Játszattok velünk és megnyerhetitek a három példány egyikét!

Kiadó: Móra
Megjelenés: 2008
Műfaj: ifjúsági

A hórihorgas, csupa szeplő Nadine sosem hitte volna, hogy egy igazi szépfiú képes belé szeretni. Ráadásul Rick nem csupán jóképű, hanem okos és laza is, egyszóval az a típus, akiről minden tizenhat éves lány álmodozik. Nadine azonban nem csak álmodozni akar, ő át szeretné élni a szerelem minden szépségét. Mivel el akarja kerülni anyukája és nagymamája sorsát, akik tini lányként szültek gyermeket, ezért fogamzásgátló tablettát szed. Csak azzal nem számol, hogy egy gyomorrontás közömbösítheti a pirulák hatását… A fordulatokban gazdag, komoly témát feszegető regény bemutatja egy nehéz döntés minden kínját, felelősségét.


Nyereményjáték


Mivel a történet középpontjában a fiatalkori terhesség áll, ezért a játék is szorosan kapcsolódik a témához.
Mind a három állomáson más-más kérdést fogtok találni, ezekre kell válaszolnotok a Rafflecopter megfelelő rubrikájában. Figyeljetek oda, mert sajnos nem tudtok javítani, ha elrontottátok.
(Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. Ha a nyertes kiértesítést követően 72 órán belül nem válaszol, automatikusan új nyertest sorsolunk!)

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:
02.13 Insane Life - borítók
02.16 Roni Olvas

0 Reviews:

Post Your Review