Rév Fülöp és Nyár Lőrinc blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekirodalom Kolibri Kiadó
Rév Fülöp és Nyár Lőrinc blogturné

Rév Fülöp és Nyár Lőrinc blogturné

gyermekirodalom Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Blogturné Klub február 11-e és 15-e között három állomásos turnéra indul, méghozzá egy nagyon fontos küldetéssel: végére kell járnunk, hová tűnt az éltető víz a Tóból. Rév Fülöppel és Nyár Lőrinccel az oldalunkon biztosan nem fogunk unatkozni, és olyan kalandokat élhetünk át, amelyeket soha nem felejtünk majd el.
És ha ügyesek vagytok a nyereményjátékunkban, Ti is elmerülhettek a kalandban, hiszen megnyerhetitek a három példány egyikét!

Kiadó: Kolibri
Oldalszám: 232
Illusztrálta: Haránt Artúr

Vészesen apad a Tó. De vajon miért? Rév Fülöp, a lovaglegény a litéri sárkány hátára pattan, hogy kiderítse az okát. A nyomok Nagylapály birodalmába vezetnek, ahol találkozunk Nyár Lőrinccel, Zivatarzug lovagjaival, Hötödik Hőbörödött királlyal és a világ legpimaszabb leányzójával, akire nem lehet haragudni.
Kiderül, mi van a Mély Kút mélyén, és az is, hogy miért nincs tó, ha van…

https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frevfuloplovaglegeny%2Fposts%2F678881505554955&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNEizObMYYNnBlRm3tWBEY-IPPc6cwhttp://www.libri.hu/konyv/jeney_zoltan.rev-fulop-es-nyar-lorinc.html


 

Nyereményjáték

Jeney Zoltán úgy tűnik, szerelmes a Nagy Tóba, és imád játszani a nevekkel meg a nyelvvel. A Rév Fülöpben éppen ezért emberszereplők, állatok, növények, ételek és foglalkozások is ismerős földrajzi neveket vettek fel. Mi ezek közül most hármat választottunk ki. Nincs is más feladatotok, mint az egyes állomásokon található kis leírások alapján kitalálni, milyen földrajzi név lett névadó a Rév Fülöp sorozatban.

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. A nyerteseknek kiértesítést követően 72 órájuk van válaszolni az emailre, azután újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

febr. 11 - MFKata Gondolatai
febr. 13 - Dreamworld
febr. 15 - Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review