J. Kenner - Őrült vágy - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó erotikus
J. Kenner - Őrült vágy

J. Kenner - Őrült vágy

Athenaeum Kiadó erotikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az Athenaeum kiadó jóvoltából jelenik meg a hazánkban is már ismert írónő, J. Kenner, Vágy sorozatának második kötete, az Őrült vágy.

Ezúttal a blogturné tagok egy igazi, perzselően forró turnéra invitálnak titeket és ha részt vesztek a nyereményjátékon, akkor tiétek lehet a két példány egyike!

Kiadó: Athenaenum
Megjelenés: 2015.02.23
Műfaj: erotikus

Úgy nőttem fel, hogy hittem abban, hogy létezik jó és rossz, helyes és helytelen, fekete és fehér. Több eszem volt, minthogy megbízzak az emberekben. Aztán megismertem Tyler Sharpot. A merész, elbűvölő és veszélyesen szexi Tyler Sharp mindig megszerzi, amit akar. De mosolya elbűvölő lehet, ügyei komorak, ambíciói könyörtelenek. Azt gondoltam, én vagyok az egyetlen olyan nő, aki elég erős, hogy ellenálljon neki, de az egymás iránti vágyunk túlságosan sürgető volt ahhoz, hogy letagadjuk. Egy tekintet kellett, és máris bajban voltam. Egy érintés és lépre csalt. Egy éjszaka, és az övé lettem. És most, hogy beleszerettem, nincs visszaút.


Nyereményjáték


A főhősnő egy eltűnt lányt keres a könyv folyamán, ezért a ti feladatotok is hasonló lesz.
Minden állomáson egy híres kép lesz látható és ezeken a képeken egy könyvből készült film szereplője bújik el. Nektek az lesz a feladatototok, hogy kitaláljátok melyik filmből/könyvből bújt el. (A film és a sorozatcímet is elfogadom.)
(Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. Ha a nyertes kiértesítést követően 72 órán belül nem válaszol, automatikusan új nyertest sorsolunk!

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:
02.19. - Angelika blogja
02.21. - Insane Life
02.23. - CBooks
02.25. - Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review