Ben Brooks – Lolito Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Agave realista Young Adult
Ben Brooks – Lolito Blogturné

Ben Brooks – Lolito Blogturné

Agave realista Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Lolito egy 15 éves fiú szerelmi története. Végtelenül vicces, tabukat döntögető és helyenként kifejezetten felháborító regény a Z generáció kamaszainak legédesebb fantáziájáról. Mi történik akkor, ha egy idősebb nő, egy tizenöt éves fiúra veti ki a hálóját? Ezt nevezhetjük pedofíliának? Mit tehet a család? Hogy reagál a fiú, és miként az asszony? A 22 éves szerző, Ben Brooks könyve tényleg tabukat döntöget – mi pedig egy három állomásos blogturné keretein belül megmondjuk hogyan.


Kiadó: Agave Könyvek Kft.
Oldalszám: 272 oldal
Megjelenés: 2014. április 29.
,,Meztelenül fekszem az ágyban, sört iszom, és szállodai honlapokat böngészek. Mind tök egyforma. Mind tisztának látszik, mind csupa márvány, és mind homokszínű. A Marble Arch közelében foglalok. Kétszázhét font egy éjszaka. Az kétszázhét sör. Az négy olcsó kurva. Macy online.
- Foglaltam szállodát, a Marble Arch közelében.
- Szuperül hangzik, szivi. Alig várom, hogy találkozzunk.
- Ja, hát én is.
- Enyhén ideges vagyok.
- Ne legyél.
De legyél. Csak egy gyerek vagyok. Pedofilnak érzed majd magad, és kiszaladsz a világból."
Amikor Etgar megtudja, hogy első szerelme megcsalja őt, nagy bánatában az interneten lel vigaszra Macy, az unatkozó háziasszony személyében, aki nem mellesleg egy igazi milf. Kettejük kapcsolata eleinte kizárólag virtuális alapokon nyugszik, de aztán kitalálják, hogy találkoznak. Egy hotelszobában. Ez az esemény pedig fenekestül fordítja fel az életüket. Meg még néhány emberét a környezetükben. A Lolito egy 15 éves fiú szerelmi története. Végtelenül vicces, tabukat döntögető és helyenként kifejezetten felháborító regény a Z generáció kamaszainak legédesebb fantáziájáról.






Az Agave Kiadó jóvoltából két példányt nyerhettek meg a Lolito c. könyvből. Azon túl, hogy lájkold a kiadó és a Blogturné Klub Facebook oldalát, meg kell fejtened az egyes állomásokon elrejtett feladványokat is.
A Lolito írója, Ben Brooks még csak 22 éves, amikor pedig első könyve megjelent, alig fejezte be a középiskolát. A feladványokban olyan írók neveit kell kitalálnotok, akik Benhez hasonlóan 20 éves koruk előtt publikálták a nagyérdemű előtt első könyvüket.

Könyvszeretet - "Első könyvét, a Macskakörmöt tizennyolc évesen írta. Ő a Móra Kiadó fennállásának egyetlen húsz év alatti szerzője."

Deszy Könyvesblogja - "15 éves volt, amikor írni kezdte sárkányokról és lovasaikról szóló trilógiáját, amely az évek során négy részessé nőtte ki magát. 19 évesen jelent meg debütáló regénye, amelyből nem sokkal később filmet is forgattak - részben Magyarországon - Ed Speelers és Jeremy Irons főszereplésével."

Media-Addict.Hu - “19 éves volt, amikor első könyve, a Soha, sehol, senkinek megjelent hazájában, Franciaországban”

A Blogturné állomásai:


Május 13 - Könyvszeretet

Május 15 - Deszy Könyvesblogja

Május 06 - Media-Addict.hu

0 Reviews:

Post Your Review