Tarryn Fisher: Kihasznált alkalom - blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult realista romantikus
Tarryn Fisher: Kihasznált alkalom - blogturné

Tarryn Fisher: Kihasznált alkalom - blogturné

Könyvmolyképző Kiadó New Adult realista romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző Kiadó ezúttal egy nem mindennapi regényt hozott el nektek! A turné keretén belül kétnaponta 7 blogger véleményét olvashatjátok Olivia, Caleb és Leah történetéről.
Kiadó: Könyvmolyképző
Sorozat: Szeress, ha hazudok is 1.
Oldalszám: 280
ISBN: 9789633738351
Fordító: Sándor Alexandra

Olivia Kaspen éppen most jött rá, hogy volt barátja, Caleb Drake elveszítette az emlékezetét. A lány eddig is azzal tett szert kétes hírnévre, hogy előnyt kovácsol a helyzetekből. Most pedig döntenie kell, milyen messzire hajlandó elmenni az ex visszaszerzéséért. Miközben Olivia valódi énje és a nem túl dicső közös múltjuk titokban tartásával birkózik meg, akadályt jelent Caleb kattant új barátnője, Leah Smith. A két bestia őrült versengésbe kezd egy olyan férfiért, aki nem emlékszik egyikükre sem. Oliviának viszont hamarosan szembe kell néznie hazugságainak következményével…

"Simogató szellő és gyomorszájon vágás egyszerre! Tetszett minden egyes szava, bár kevés könyvtől lettem ennyire hihetetlenül ideges. Elképesztően ügyesen formált, többrétegű sztori, összetett és sebzett szereplőkkel. Komolyan, az egyik legjobb regény, amit valaha olvastam."

Nyereményjáték

Tarryn Fisher Szeress, ha hazudok is trilógiájának főszereplői szemrebbenés nélkül képesek hazudni, és megtéveszteni a világot, de a svindlerek kétes ranglistájára nem biztos, hogy felkerülhetnének. Játékunkban megismerhetitek a történelem néhány hírhedt szélhámosát, és legnagyobb átveréseiket. Megfejtésként hét nevet várunk, amelyeket kitalálhattok tetteik rövid leírásából, vagy a bejegyzések kiemelt betűinek helyes sorrendben való összeolvasásából.
(A nyereményeket a kiadó postázza kizárólag Magyarország területére.)

a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:

05.30. - Angelika blogja
06.01. - MFKata gondolatai
06.03. - Könyvszeretet
06.05. - Kristina blogja
06.07. - Dreamworld
06.09. - Zakkant olvas
06.11. - Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review