Kiera Cass - Párválasztó 3. Az Igazi Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Gabo Kiadó ifjúsági romantikus Young Adult
Kiera Cass - Párválasztó 3. Az Igazi Blogturné

Kiera Cass - Párválasztó 3. Az Igazi Blogturné

Gabo Kiadó ifjúsági romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Véget ér a Párválasztó sorozat. A Gabo Kiadónak köszönhetően alig pár nappal a világpremiert követően a magyar olvasók is végre megtudhatják, hogy kit választ Maxon herceg, miként zárul a Párválasztó, és mi történik Illéa népével.

A hat állomásos blogturnén értékelések és extrák formájában búcsúzunk a Párválasztó sorozattól.

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Eredeti cím: The One
ISBN: 9789636898830
Fordította: Gázsity Mila
Megjelent: 2014.05.13.

A Párválasztó trilógia 3. kötete

A PÁRVÁLASZTÓ KEZDETEKOR A LÁNYOK MÉG 35-EN VOLTAK. DE KÖZÜLÜK CSAK 1 NYERHET.

Eljött az idő, hogy a korona végre a győztes fejére kerüljön.

Amikor beválogatták a Párválasztóba, America még csak nem is álmodott arról, hogy valaha eljuthat a korona közelébe – vagy Maxon herceg szívéhez. Ahogy azonban egyre közeleg a versengés vége, és a palota falain túl fokozódik a fenyegető veszély, America rádöbben arra, hogy mennyi mindent veszíthet – és hogy milyen keményen kell küzdenie a vágyott jövőért.
„Egyik kezem Maxonéban pihent, arcomat a mellkasára fektettem. Ő a fejem tetején nyugtatta az állát, így forogtunk az eső zenéjére.

Abban a pillanatban biztosra vettem, hogy van közös jövőnk. Ha ilyen érzés, amikor együtt vagyunk, akkor valahogy rá fogunk találni az útra, amely visszavezet bennünket egymáshoz.”
Kiera Cass a New York Times listavezető bestseller írója, valamint a magánkiadásban megjelent The Siren című fantasyregény szerzője. A Radford University diákja volt, jelenleg családjával a virginiai Blacksburgben él. Kiera életében megközelítőleg tizennégy fiút csókolt meg. Egyikük sem volt herceg. Könyveiről, videóiról és sütiszeretetéről az olvasók a www.kieracass.com oldalon tudhatnak meg többet.


Nyereményjáték



Akárcsak máskor, így természetesen most is tiétek a lehetőség, hogy megnyerhessétek Az Igazi c. könyvet. Három példányt sorsolunk ki köztetek, és azt szeretnénk, igazi Párválasztó-rajongók győznének, olyan olvasók, akik nagyon szeretik a Kiera Cass által megteremtett világot.

A mostani játék nem lesz egyszerű, de az igazi rajongók számára gyerekjátéknak tűnhet. Az alábbi idézetek alapján találjátok ki, hogy melyik, a Párválasztóból már kiesett lányra gondoltunk, és írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Sok sikert!

1. állomás
Hármas. Ő is szőke volt, de a haja jóval világosabb árnyalatú, mint Marlee-é. A szeme pedig mélykék, ami nagyon jól illett békés arcához. Marlee mellett kifejezetten törékenynek tűnt.”

2. állomás
A lányok élénkek voltak, s mindenki valósággal ragyogott. ... húga, Lacey nagyjából annyi idős lehetett, mint May

3. állomás
Miss … Keeper Waverlyből, Négyes. – Egy szeplős lány következett. Valamivel idősebbnek, érettebbnek tűnt. Maxon a király fülébe súgott valamit.”

4. állomás
A mellette ülő …-nek derékig érő haja volt, egyenes, mint a szög és olyan világos árnyalatú, hogy szinte fehérnek tűnt. Akárhogy igyekeztem, nem tudtam másképpen megfogalmazni legfeltűnőbb vonását: hatalmas mellei voltak. Gyakorlataiig kibuggyantak vállaltan ruhája kivágásából, mintha kihívást intéznének a szemlélőkhöz, hogy merészelje csak valaki semmibe venni őket.”

5. állomás
Miss … Palomából, Hármas. – Ezúttal parázsló tekintetű, kreol lányt láttunk. Olyan korú lehetett, mint én, csak valahogy… tapasztaltabbnak tűnt.”

6. állomás
Szőke haja és barna szeme volt. Rögtön ráismertem: … volt Kentből. Egy Négyes. Kinyújtott kezemmel nem törődve közelebb lépett hozzám és megölelt.
– Ó! – leheltem meglepetten. Erre nem számítottam. Bár … azon lányok közé tartozott, akiknek az arca őszinteséget és kedvességet tükrözött



A Blogturné résztvevői:

Május 12 - Media-Addict.hu  
Május 13 - Roni olvas
Május 14 - Nem harap a...
Május 15 - MF Kata gondolatai
Május 17 - Kelly Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review