Lola és a szomszéd srác blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Lola és a szomszéd srác blogturné

Lola és a szomszéd srác blogturné

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Blogturné klub 9 bloggere, május 26-tól június 11-ig minden másnap értékelések, érdekes és színes extrák segítségével mutatja be az olvasóknak Stephanie Perkins legújabb magyarul megjelenő történetét. A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően a Lola és a szomszéd srác című könyve hamarosan megjelenik. Az Anna és a francia csók sok olvasót elvarázsolt, Anna és Étienne után, most Lola és Crickett történetét ismerhetitek meg.



Kiadó: Könyvmolyképző 

Terjedelem: 336 oldal

Fordító: Komáromy Rudolf

Megjelenés időpontja: 2014. június 12.

Lola Nolan, a szárnypróbálgató divattervező nem híve a divatkövetésnek. Ő jelmezeket alkot. Minél ütősebb a szerelése – minél sziporkázóbb, furább és vadabb –, annál jobb. De bármennyire hajmeresztő is a stílusa, Lola imádja a szüleit, tűzbe menne a barátnőjéért, és merész terveket szövöget a jövőről. Szóval minden tök tuti (a dögös rocker fiúját is beleértve), amíg vissza nem költöznek a környékre a rémes/utálatos Bell ikrek: Calliope és Cricket.Miután Cricket – a tehetséges feltaláló –,ikernővére árnyékából kilépve, ismét része lesz Lola életének, a lány rákényszerül, hogy végre tudomásul vegye az érzéseket, amiket időtlen idők óta táplál a szomszéd srác iránt.

Nyereményjáték


A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően a blogturné végén 3 példány Lola és a szomszéd srác könyvet sorsolunk ki a játékosok között. 
Facebook Like játék: A Blogturné Klub és a Könyvmolyképző Kiadó Facebook oldalait kell kedvelned, majd a nyereménydobozban kitölteni a megfelelő mezőket, hogy részt vehess a sorsolásban!



a Rafflecopter giveaway


Blogturné állomásai:

05/26 Angelika blogja
05/28 Kristina blogja
05/30 Kelly Lupi olvas
06/01 Dreamworld
06/03 Deszy könyvajánlója
06/05 MFKata gondolatai
06/07 Media Addict
06/09 Nem harap a…
06/11 Bibliotheca Fummie

0 Reviews:

Post Your Review