Michelle Hodkin: The Retribution of Mara Dyer – Mara Dyer végzete - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Michelle Hodkin paranormális Vörös Pöttyös
Michelle Hodkin: The Retribution of Mara Dyer – Mara Dyer végzete

Michelle Hodkin: The Retribution of Mara Dyer – Mara Dyer végzete

Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Michelle Hodkin paranormális Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
A napokban magyarul is megjelent a Mara Dyer trilógia várva várt utolsó kötete! A lezárásról a blogturné klub két bloggere mesél, míg a Könyvvilág bloggere egy korábbi részről szóló élményével eleveníti fel a csodálatos trilógia világát. Tarts te is velünk és nyerd meg a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott Mara Dyer végzetét!

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Komáromy Zsófia

Műfaj: fantasy, ifjúsági

Terjedelem: 488 oldal

Be kell érnie a hazugságokkal, amiket mondtak neki?
Mara Dyer hinni szeretné, hogy nem. Nem is kell. Ám nem gondolja végig, hová vezethet az igazság utáni kutakodása. Pedig kéne. Soha nem kellett elképzelnie, meddig menne el azért, hogy bosszút állhasson. Most kiderül. Hűség válik árulássá, ártatlanok bűnösökké, sors és véletlen csap össze, ahogy Mara Dyer története elérkezik a megdöbbentő befejezéshez. Eljött a végzet. Ismerd meg a végső, döbbenetes titkokat! „Ahogy az első két rész, ez is tele volt csavarokkal és fordulatokkal, amikre egyáltalán nem számítottam. Ez a gyönyörű lezárás könnyeket csalt a szemembe.” – Olivia, Stories for Coffee „Nagyon pörgős, lebilincselő, és csodálatos befejezése ennek a zseniális sorozatnak.” – Sajda, Across the Words


Nyereményjáték

A mostani játékunk során a sorozat részeiből idézünk, a feladatod pedig, hogy rájöjj, melyik részből származik az idézet. Az adott rész címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába írhatod be. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review