Whitney G. - Barátod: ​Carter - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Whitney G. - Barátod: ​Carter

Whitney G. - Barátod: ​Carter

2020 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából idén nyáron egy újabb Whitney G. regény kerülhet fel a magyar olvasók polcaira. A regény során ez alkalommal egy aranyos, ‘legjobb barátokból szerelmek’ típusú történet kibontakozását követhetjük végig. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Szarvas Szilvia

Műfaj: Romantikus

Terjedelem: 288 oldal

Barátok ​vagyunk. Csak barátok. De tényleg… Arizona Turner negyedik óta a legjobb barátom. Akkor is az volt, amikor éppen „utáltuk” egymást. Az első csókokon, az első randikon, az első csalódásokon át támogattuk egymást. (Még az egyetemeink is pár perc távolságra voltak egymástól…) Annyi éven át – mondjon bárki bármit – sose léptük át azt a bizonyos határt. Nem is gondoltam rá. Nem akartam rá gondolni. Ám egy éjszaka minden megváltozott. Legalábbis mindennek meg kellett volna változnia… Barátok vagyunk. Csak barátok. Mondogatom, amíg ki nem derül, tényleg „csak” a legjobb barátom-e… Üde, szívderítő olvasmány tavaszi töltekezéshez, nyári strandoláshoz, őszi lazuláshoz és téli kuckózáshoz. Szurkolj te is a bimbózó románc hőseinek! „A történetetek során gyakran tapsoltam örömömben, és hangosan felnevettem, de volt, amikor összeszorult a szívem. Nagyon jókat szórakoztam a leveleken, e-maileken, üzeneteken. Gyakran fülig ért a szám.” – Naiva, moly.hu „Szexi, édes és olyan kedves, rögtön beleszerettem – minden nő hozzá hasonló jó természetű férfit szeretne a valódi életben. Arizonát is szerettem. A cselekmény vicces, érdekes, a szexi jelenetek pedig… hűha!” – Lidiaooo, amazon


Nyereményjáték

Mostani játékunk során az állomásokon olyan könyvekből találhattok idézeteket, amelyekben a szereplők közötti több éves barátság alakul át lassan valami többé. A rafflecopter dobozba kérjük írjátok be az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review