Jerry Spinelli: Stargirl - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Jerry Spinelli: Stargirl

Jerry Spinelli: Stargirl

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
A Disney nemrég filmet készített a máris klasszikus Stargirl című kötetből, ennek örömére a Könyvmolyképző Kiadó újra kiadta a regényt. Az egyedi Young Adult történetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és ha velünk tartasz, akár egy példányt is nyerhetsz a kötetből.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Borbás Mária

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 184 oldal

Hogyan légy hű magadhoz? Egy nap új lány érkezik a 16 éves Leo iskolájába, aki mindenkit elképeszt különös viselkedésével. Lehetetlen ruhákat hord, a menzán a békésen abrakoló diákság legnagyobb megrökönyödésére se szó, se beszéd felpattan, és gitárkíséret mellett dalolva táncra perdül, kedvenc háziállata egy patkány, amelyet mindenhová magával hurcol, Stargirlnek nevezi magát, pedig nem is ez a valódi neve, és mindennap azzal borzolja a kedélyeket, hogy az aznapi születésnapost ebéd közben az egész iskola szeme láttára dallal és zeneszóval felköszönti. Nem csoda, hogy hamarosan kivívja mindenki ellenszenvét. Ez azonban egy csapásra megváltozik, amikor lelkes közreműködésével feltámasztja poraiból az iskola kosárcsapatát. Társai kezdenek ráeszmélni, hogy Stargirlből különleges bűverő árad: az öntörvényű egyéniség varázsa… Hagyd, hogy Stargirl téged is elbűvöljön! „Kicsit mindenki magára ismerhet Stargirlben… És rájöhetünk, hogy milyen borzalmas, ha valakit kiközösítenek. Imádtam!” – @Biusss, moly.hu „Nagyon aranyos, szívszorító könyv, megmozdít valamit az ember lelkében.” – @SwissLiechShipper, moly.hu

 



Nyereményjáték

A Disney könyvadaptációjában a tehetséges Grace VanderWaal a főszereplő, aki az ismertségét még gyerekkorában szerezte, amikor megnyerte az America's Got Talent című tehetségkutatót. A mostani játékunk így a tehetségkutatók bűvöletében telik: minden állomáson egy nyertes képét találjátok majd meg, a feladatotok hogy beírjátok, mely tehetségkutatóban tűnt fel az énekes(nő) (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)




A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review