Tijan – Anti-Stepbrother: Vészkijárat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 New Adult Rubin pöttyös Tijan
Tijan – Anti-Stepbrother: Vészkijárat

Tijan – Anti-Stepbrother: Vészkijárat

2020 New Adult Rubin pöttyös Tijan
Rövid leírás:
Már itthon is megjelent Tijan legújabb regénye, amiben a romantikus kalandok mellett a gyászfeldolgozás nehézségeiről is olvashattok. A könyvről a Blogturné Klub tagjai mesélnek, egy szerencsés olvasó pedig meg is nyerheti a regényt!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Goitein Veronika

Műfaj: New Adult

Terjedelem: 384 oldal

A mostohabátyám miatt iratkoztam be erre az egyetemre. De mi van, ha beleszeretek valakibe, aki pont az ellentéte?
 Igen, kicsit naiv voltam, nehezen illeszkedtem be, és túlzottan a fantáziavilágomban éltem, de Caden Banks nagyon téved, ha azt hiszi, irányíthat.
 Új család, új barátok, új élet… és új kihívások.
 Minden, amiről egy egyetemista élete szól: szerelem, buli, tanulás, siker, kudarc… és az élet nehéz kérdései is: veszteség, kétség, gyász.
 


Nyereményjáték

Ó, azok a rosszfiúk! Summert is lassacskán meghódítja az egyetem menő rosszfiúja, Caden, és hát, nem ő volt az egyetlen könyves hősnő, aki nem tudott ellenállni a rosszfiúk csábításának. A mostani nyereményjátékunk során olyan könyvekből találtok idézetet, amikben egy-egy igazi rosszfiú szerepel, akiről talán kiderül, hogy nem is (olyan) rossz ;) A feladatotok, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beleírjátok, hogy mely könyvből idéztünk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review