Rácz- Stefán Tibor: Pokolba a jópasikkal! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 2020 Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ Rácz-Stefán Tibor romantikus Rubin pöttyös
Rácz- Stefán Tibor: Pokolba a jópasikkal!

Rácz- Stefán Tibor: Pokolba a jópasikkal!

2019 2020 Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ Rácz-Stefán Tibor romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
Nemrég jelent meg Rácz-Stefán Tibor legújabb, Pokolba a jópasikkal! című regénye, amelyben egy 18 éves, érettségi előtt álló fiúnak nem csak a jövőjét illetően kell nagy döntéseket hoznia, de ezalatt a szívét is kockára kell tennie. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott három könyvpéldány egyikét!

Blogturné Részletek





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Szerző: Rácz-Stefán Tibor

Műfaj: New Adult

Terjedelem: 320 oldal

A világ végére is követnéd azt, akit szeretsz? Hunor igazi álmodozó. Egyetemre készülés helyett inkább szakácsnak tanulna, és a saját útját járná, ha túlféltő anyja és bátyja végre elengednék. Viszont másra is vágyik: bátyja legjobb barátjára, a pokolian jóképű Gergőre, akibe már évek óta szerelmes. Gergő kedves, vicces és figyelmes is, az a típusú srác, akivel minden tökéletes lehetne, ha nem vágyódna el annyira Magyarországról… Ahogy beköszönt a forró nyár és az érzelmek is túlhevülnek, Hunor döntéshelyzetbe kerül: Menjen, vagy maradjon? Budapesten tartaná a családja és a főnöke, a morcos, de segítőkész Michelin-díjas séf, akitől sokat tanulhat. London mellett is szólnak érvek, ezek közül a legerősebb a szerelem és az új kalandok ígérete. Bármikor újrakezdheted az életed? Hunor egyre jobban hinni akar ebben, csak azt nem tudja, hogy Budapesten vagy Londonban találhat rá a boldogságra… „Akárcsak egy jó séf, Rácz-Stefán Tibor is gondos aprólékossággal válogatta össze legújabb regényének tökéletes hozzávalóit: Fiatalkori útkeresés, reménytelennek tűnő szerelem, a felnőtté válás nehézségei, finom ételek és egy minden szívet megdobogtató jópasi. Kell ennél több?” – Veronika’s Reader Feeder blog Az év legszexibb és legérzelmesebb LMBT története. Találj válaszokat a főhősökkel!



Nyereményjáték

A könyvben központi szerepet kap a főzés. A turné állomásain egy-egy főzési alapanyag leÍrását találjátok meg, a feladat pedig az, hogy a rafflecopter dobozba beírjátok az adott blogon található hozzávaló nevét. A játék végén a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásának köszönhetően három példányt sorsolunk ki a könyvből. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review