R. S. Grey: With ​This Heart - Ezzel a szívvel - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult R. S. Grey Rubin pöttyös
R. S. Grey: With ​This Heart - Ezzel a szívvel

R. S. Grey: With ​This Heart - Ezzel a szívvel

Könyvmolyképző Kiadó New Adult R. S. Grey Rubin pöttyös
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg R. S. Grey Ezzel a szívvel romantikus könyve. A történetben Abby Mae egy új lehetőséget kapott arra, hogy elkezdjen igazán élni, ezt pedig egy utazással szeretné elkezdeni. Az útra Beck is vele tart, aki néhány nap alatt fenekestül felforgatja a lány életét, és megmutatja neki, milyen is az, amikor kihasználsz minden pillanatot. Ha kíváncsiak vagytok Abby és Beck közös utazására, tartsatok a turné három bloggerével, és játsszatok a könyvért!

Blogturné Részletek
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Rácz Kata

Műfaj: New Adult

Terjedelem: 320 oldal

Két hónappal a találkozásunk előtt még a halál kopogtatott az ajtómon. Ha egy évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy szerelmes leszek, nekivágok egy őrületes utazásnak, felülök egy Triceratopsra, egy bár pultján fogok énekelni, és hogy elveszítem a szüzességem, azt gondoltam volna az illetőről, hogy be van drogozva. Aztán találkoztam Beckkel. A vadító, okos és tagadhatatlanul elbűvölő Beck úgy száguldott be az életembe, mintha az lett volna a küldetése, hogy megértsem, az életet ne vegyem magától értetődőnek. Megmutatta nekem, hogy nincsenek határok, a szabályok a gyengéknek valók, és hogy egy csók pont akkor fog elcsattanni, amikor a legkevésbé számítok rá. Fenekestül forgatta fel az életemet. Szinte már az utolsó reménysugarat is elveszítettem, amikor hirtelen kaptam egy új esélyt az élettől. Ezúttal viszont nem hagytam, hogy kicsússzon a kezeim közül. Úgy indultunk útnak, hogy sem vesztenivalónk nem volt, sem garanciánk a másnapra. Utunk a fiatal, gondtalan szerelemről szólt. Az elevenen izzó szerelemről. Egy olyan szerelemről, amihez nincsen térkép.
 


Nyereményjáték

Utazni fogunk a nyereményjátékunk során is! Az állomásokon olyan szereplőpárosok neveit találjátok, akik valamilyen utazáson vesznek részt a történetükben. A feladatotok pedig annyi lesz, hogy a nevek alapján kitaláljátok a könyvet, amiben szerepelnek. A Rafflecopter doboz megfelelő sorába a szerző nevét és a könyv címét várjuk! (Lesz olyan állomás, ahol több címet is elfogadunk.) Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review