Erin Watt – When It’s Real: Igazán szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Erin Watt Rubin pöttyös Young Adult
Erin Watt – When It’s Real: Igazán szerelem

Erin Watt – When It’s Real: Igazán szerelem

2020 Erin Watt Rubin pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
Egy átlagos lány és a popsztár szerelméről írt a Royal fiúk sorozattal sikert arató Erin Watt. A könyvről egy extra-hosszú és extra állomásokkal is dúsított blogturnén olvashatsz. Sőt, ha szerencsés vagy, három példányt meg is nyerhetsz a kötetből.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Moldova Júlia

Műfaj: Young Adult

Terjedelem: 448 oldal

„A nagy szerelem tisztítótűz. Az összes hülyeséged a lángok martalékává lesz, és jobb emberré válsz általa.” Rendes körülmények között ez a fiú és ez a lány még csak össze sem futna. A srác neve Oakley Ford. A tinik bálványa, menő popsztár, híres filmsztárok csemetéje, akiért lányok milliói bolondulnak… és megrögzött rosszfiú. Az ember azt gondolná, hogy az élete kész diadalmenet, de a magánélete széthullóban, a dalszerzésben elhagyja az ihlet, a bulvársajtó a botrányaitól hangos. Oakley menedzsmentje úgy dönt, hogy közbelépnek. Az eredmény: teljes imázsváltás, és egy állandó barátnő, akit azért szerződtetnek, hogy megmutassák a rajongóknak, vége a balhés időszaknak. A lány neve Vaughn Bennett. Tizenhét éves, csupaszív, gondoskodó testvér, részmunkaidőben pincérnőként dolgozik. Maga a megtestesült hétköznapiság. Normál körülmények között soha nem vállalná el a feladatot, de a családja megélhetési gondokkal küzd, így nem sok választása marad. A pénzért cserébe, amit öccsei tanulmányaira fordíthat, Vaughn elviseli a fura hollywoodi partikat és a gondosan kitalált Twitter-üzeneteket. Az orruknál fogva vezeti a lesifotósokat és a rajongókat. Néha talán már önmagát is. Mert amikor a hétköznapi szabályok érvényüket vesztik, nem tudni, mit diktál az ember szíve… Elbűvölő és üdítő szerelmi történet, elgondolkodtató üzenettel. Vesd bele magad!
 


Nyereményjáték

A kötet főhőse, Oakley Ford egy fiatal popsztár, akiért milliók rajonganak. A mostani játékunk során fiatal popsztárok képeit láthatjátok majd, a feladatotok, hogy beírjátok a Raflecopter doboz megfelelő sorába az adott sztár nevét. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review