Varga Bea: Segítség, ​támadnak a betűk! (Alfabéta Mágustanoda 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 gyermekirodalom gyermekkönyv illusztrált Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó mese Middle grade On Sai
Varga Bea: Segítség, ​támadnak a betűk! (Alfabéta Mágustanoda 1.)

Varga Bea: Segítség, ​támadnak a betűk! (Alfabéta Mágustanoda 1.)

2019 gyermekirodalom gyermekkönyv illusztrált Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó mese Middle grade On Sai
Rövid leírás:
Mi baj lehet abból, ha egy szót helytelenül írunk le? Semmi. A magyar nyelvtan tanár összeráncolja a szemöldökét, aláhúzza a hibát, és megpróbálja belénk nevelni a helyes verziót! Ám Kófic és Lilla az Alfabéta Mágustanodában tanul, ahol tilos írni az alsósoknak, mert a rosszul leírt szavak életre kelnek, és megkergetik őket! Tartsatok bloggereinkkel, és derítsétek ki velük együtt, hogy vajon mi történik Lillával, aki a neve helytelen leírása miatt véletlenül lilává változik! Ne feledjétek, a turné végén három szerencsés olvasó meg is nyerheti a könyvet a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző

Terjedelem: 78 oldal

Műfaj: mese

Illusztrálta: László Maya

ISBN: 9789634575399

Aki szépen énekel, az zeneiskolába megy, aki pedig gyerekként varázserővel rendelkezik és kisüti a mobilt, azt mágusnak tanulhat. Ám az Alfabéta Mágustanodában tilos írni az alsósoknak, mert a rosszul leírt szavak életre kelnek, és megkergetnek. Kófic és Lilla mégis ír, így egyik kalamajka jön a másik után. Mit tegyenek, ha Lilla lila lesz, és sehogy sem sikerül visszafesteni? Ráadásul világgá akar menni! Ez mégsem hagyhatja Kófic. Egy titokzatos háromlábú papagáj is az iskolában kóborol. Vajon segít, vagy nevet rajtuk, miközben nyelvtani versekkel csúfolódik? A nyelvtant népszerűsítő, humorban gazdag történetet minden olyan alsósnak ajánljuk, aki utál írni, és még sosem harapta fenéken az irodalom leckéje. Varga Bea író, szerkesztő, viselkedéselemző tollából On Sai néven számos népszerű regény született. A Segítség, támadnak a betűk! a tizedik megjelenő írása.
 

Mi baj lehet abból, ha egy szót helytelenül írunk le? Semmi. A magyar nyelvtan tanár összeráncolja a szemöldökét, aláhúzza a hibát, és megpróbálja belénk nevelni a helyes verziót! Ám Kófic és Lilla az Alfabéta Mágustanodában tanul, ahol tilos írni az alsósoknak, mert a rosszul leírt szavak életre kelnek, és megkergetik őket! 
Tartsatok bloggereinkkel, és derítsétek ki velük együtt, hogy vajon mi történik Lillával, aki a neve helytelen leírása miatt véletlenül lilává változik! Ne feledjétek, a turné végén három szerencsés olvasó meg is nyerheti a könyvet a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából!

Nyereményjáték

Ehhez a humoros és izgalmas történethez László Maya készítette az illusztrációkat, ám nem ez az első olyan magyarul kiadott könyv, amihez ő rajzolta a képeket! A mai feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik könyvekre gondoltunk, de nektek nem a rajzaiból, hanem idézetekből kell rájönnötök a könyvek CÍMÉRE! A megfelelő könyvcímet pedig írjátok be a megfelelő helyre a rafflecopterben. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

  • 03.09. - Deszy könyvajánlója
  • 03.11. - Spirit Bliss Sárga könyves út (Interjú)
  • 03.13. - Sorok között

0 Reviews:

Post Your Review