Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 BOOOK Kiadó receptkönyv
Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes

Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes

2019 BOOOK Kiadó receptkönyv
Rövid leírás:
Manapság egyre többen kénytelenek áttérni különböző diétákra egészségügyi okokból, de sokan csak az egészséges életmódra hivatkozva vetik bele magukat a “mindenmentes” ételek kavalkádjába. Ebben a folyamatban nagy segítségünkre lehet Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes receptkönyve, melynek a címe már ismerős lehet, hisz Nóra blogja ugyanezen a néven fut, és aki kicsit is belekóstolt már a témába, biztos, hogy rátalált már egyszer-kétszer. Most a Blogturné Klub tagjai is próbára teszik Nóra receptjeit. Ha te is érdeklődsz a vegán, mindenmentes és egyéb diétás receptek iránt, tarts velünk és játssz a nyereménykönyvért!

Blogturné Részletek



Kiadó: BOOOK Kiadó

Műfaj: receptkönyv

Terjedelem: 160 oldal

A ​Boook Kiadó eladási listákat vezető szakácskönyve, a Viszlát cukor és fehér liszt! és a Viszlát laktóz! után hamarosan megjelenik a kiadó egészségtudatos sorozatának harmadik tagja, a Mindenmentes, amelynek szerzője Dr. Andrási Nóra, eredetileg gyógyszerész, kutató, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója.
Napjainkban egyre több információ áll rendelkezésünkre arról, hogy a mindennapi étkezésünk és életmódunk mekkora hatással van az egészségünkre, ráadásul egyre többeket érint a különböző alapanyagoktól, élelmiszer-összetevőktől mentes étrend. A teljes értékű táplálkozás érdekében azonban nem mindegy, hogy az ételek egyes összetevőit hogyan, mivel helyettesítjük.
Ez a különleges gyűjtemény 70 olyan receptet ismertet meg az Olvasóval, amely valamennyi étel esetében cukor-, glutén-, tejtermék, és tojásmentes, a 160 gramm szénhidrátos diétába illeszthető, és vegán is egyben. A Mindenmentes természetesen nem egyenlő az ízek, a zamatok, az egészséges összetevők hiányával. Ellenkezőleg, a sok „mentes” címke között az ételek tartalmasságán van a hangsúly, teljes értékű, tápláló alapanyagok ajánlásával.
Szerzője – a korábbi egészségtelen életmódot felszámolva – maga is végigment ezen az úton, és ma már egy sokkal teljesebb, minőségibb életet él. A személyes példán alapuló könyve mindazoknak szól, akik végre örömmel, kockázatok nélkül szeretnének alkotni a konyhában, és akik szeretnének egészségesen, táplálékérzékenység okozta problémák nélkül, aktív életet élni.
 

Manapság egyre többen kénytelenek áttérni különböző diétákra egészségügyi okokból, de sokan csak az egészséges életmódra hivatkozva vetik bele magukat a “mindenmentes” ételek kavalkádjába.
Ebben a folyamatban nagy segítségünkre lehet Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes receptkönyve, melynek a címe már ismerős lehet, hisz Nóra blogja ugyanezen a néven fut, és aki kicsit is belekóstolt már a témába, biztos, hogy rátalált már egyszer-kétszer.
Most a Blogturné Klub tagjai is próbára teszik Nóra receptjeit. Ha te is érdeklődsz a vegán, mindenmentes és egyéb diétás receptek iránt, tarts velünk és játssz a nyereménykönyvért!

Nyereményjáték

A mindenmentes receptek összetevői néha igazán meglepőek, mégis van pár állandó darab közöttük. Most minden egyes állomáson egy-egy leírást fogtok találni, ami alapján rá kell jönnötök arra a bizonyos hozzávalóra, amit utána a rafflecopter doboz megfelelő sorába be is kell írnotok. 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

  • 03.23 Spirit Bliss Sárga könyves út

0 Reviews:

Post Your Review