Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó YA
Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Fantasy Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó YA
Rövid leírás:
Az imádott Jennifer L. Armentrout Komor Elemek sorozata karácsonyra új kötettel bővült, amiben egyre inkább bonyolódik Layla (szerelmi) élete. A könyvről a Blogturné Klub tagjai mesélnek nektek, és ha szerencsések vagytok, egy példányt meg is nyerhettek a Dermesztő érintésből.

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Komáromy Zsófia

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 568 oldal

Minden érintésnek ára van. Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét. Ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lány számára, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Elképesztően vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a srác lelkét. Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderül róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más nem tudná. Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…
 



Nyereményjáték

Mennyire ismeritek Jennifer L. Armentrout könyveit? Most eldől! A játékunk egyszerű: minden állomáson találtok egy részletet valamelyik Armentrout kötet fülszövegéből. A feladat egyszerű: írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely regényről is van szó. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review