Török Eszter - Viszlát, cukor és fehér liszt! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 BOOOK Kiadó receptkönyv szakácskönyv
Török Eszter - Viszlát, cukor és fehér liszt!

Török Eszter - Viszlát, cukor és fehér liszt!

2019 BOOOK Kiadó receptkönyv szakácskönyv
Rövid leírás:
A BOOOK Kiadó jóvoltából jelent meg Török Eszter receptkönyve, Viszlát, cukor és fehér liszt! címmel. A dietetikus szakember olyan jól használható szakácskönyvet állított össze, amellyel könnyűvé válik az egészséges táplálkozás, a vércukorszint egyenletesen tartása, a megfelelő minőségű és mennyiségű szénhidrát bevitele. Ennek örömére a Blogturné Klub három tagja fakanalat ragadott, hogy kipróbálja a PCOS-ben szenvedők, inzulinrezisztensek, cukorbetegek és egészséges életmódot folytatók számára összeállított gyűjteményt. Tartsatok velünk és kényeztessétek magatokat egészséges ételekkel!

Blogturné Részletek


Kiadó: BOOOK Kiadó

Műfaj: receptkönyv

Terjedelem: 176 oldal

Fülszöveg:
Különösen ajánlott inzulinrezisztencia, PCOS és cukorbetegség esetén
A szénhidrát nem az ördögtől való – de egyáltalán nem mindegy, mikor, mennyit és milyet fogyasztunk belőle. A helytelen táplálkozás rontja a közérzetünket és teljesítőképességünket, ráadásul a rossz étkezési szokások miatt a lakosság felénél kimutatható az inzulinrezisztencia – ez pedig már a cukorbetegség előszobája. Az ezzel összefüggő PCOS a magyar nők közel egyötödét érinti, és ez ma a meddőség legfőbb oka. Dietetikai szaktudása és széleskörű tapasztalatai révén Török Eszter olyan jól használható szakácskönyvet állított össze, amellyel könnyűvé válik az egészséges táplálkozás, a vércukorszint egyenletesen tartása, a megfelelő minőségű és mennyiségű szénhidrát bevitele. Az átgondolt és sokoldalú recepteknek köszönhetően az olvasónak már nem kell azon gondolkodnia, mit mivel párosítson össze, mert az egy főre jutó adag pontosan elegendő tápanyagot tartalmaz. A könyv másik nagy előnye az egyszerűség, mivel a fotókon látható adagok a ténylegesen elfogyasztandó mennyiséget mutatják, így a kitálalásánál sem kell külön lemérni az ételeket. A dietetikus szakember sok éve tervez már étrendeket, így garantáltan finom, változatos és egészséges alternatívát kínál mindazoknak, akik számára fontos a helyes táplálkozás.
https://www.boook.hu/hu/shop/torok-eszterviszlat-cukor-feher-liszt/Nyereményjáték


Játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a fülszövegben említett betegségeket. Minden állomáson találtok egy leírást, mely alapján ki kell találnotok, a három lehetőség közül melyikre gondoltunk, és ha ez megvan, beírni a Rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

0 Reviews:

Post Your Review