Szurovecz Kitti - A kisemmizett angyal - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Athenaeum Kiadó Magyar szerző Szurovecz Kitti
Szurovecz Kitti - A kisemmizett angyal

Szurovecz Kitti - A kisemmizett angyal

2018 Athenaeum Kiadó Magyar szerző Szurovecz Kitti
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Az Athenaeum Kiadóak hála újabb Szurovecz Kitti könyvet tarthatunk a kezünkben, amely komoly témát boncolgat: a hazai prostitúció alvilágába kalauzul két fiatal lány, Panna és Mia történeté keresztül. Tartsatok velünk a turné öt állomásán és ismerjétek meg jobban Szurovecz Kitti felkavaró, mégis lenyűgöző történetét – s játsszatok velünk, hogy megnyerhessétek a könyv, a kiadó által felajánlott egy példányát!

Kiadó: Athenaeum Kiadó
Oldalszám: 328

A tizenhat éves Mia, a Nyírségből származó szegény lány prostitúcióra kényszerül. Panka, a jómódú budai vállalkozók hasonló korú lánya emberkereskedők karmai közé kerül. A két lány közös kálváriája egy nyolcadik kerületi garzonban kezdődik. A rabságban mély barátság szövődik közöttük, Mia el is határozza, hogy megszökteti Pankát, még mielőtt elvinnék őt külföldre. Az események azonban nem várt fordulatot vesznek, így Mia hamarosan az üldözöttek listájára kerül.
Szurovecz Kitti izgalmas, megdöbbentő története bár fikció, megtörtént eseményeken alapul. Vajon milyen a hazai emberkereskedelem és a szervezett prostitúció? Honnan szerzik be a lányokat? Milyen esélye van egy nagyon szegény és egy tehetős fiatalkorúnak ugyanolyan körülmények között? Mi történik, ha megromlik az egészségük, vagy felmerül egy váratlan probléma? Van bármiféle kiút? Ki lehet szállni? Ki segíthet?


Nyereményjáték


Szurovecz Kitti ezúttal is hatalmas hangsúlyt fektetett a témaválasztásra, arra, hogy A kisemmizett angyal tudjon újat mondani, én elgondolkodtasson olyan dolgokon, amelyekről nem szokás beszélni. A turné során minden állomáson találtok majd egy idézetet: a feladatotok az lenne, hogy írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mi a címe a könyvnek, amelyből származik, valamint milyen tabutémát boncolgat az adott mű. A helyesen válaszolók között a regény egy példánya kerül kisorsolásra.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Állomáslista

10. 21. Szembetűnő
10. 23. Ambivalentina

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review