Simone Elkeles - Return To Paradise – Visszatérés a Paradicsomba - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Simone Elkeles YA Young Adult
Simone Elkeles -  Return To Paradise – Visszatérés a Paradicsomba

Simone Elkeles - Return To Paradise – Visszatérés a Paradicsomba

2018 Simone Elkeles YA Young Adult
Rövid leírás:
Maggie és Caleb útjai ugyan különváltak egy rövid időre, de egy merőben új helyen végül újra találkoznak, és talán itt az esélyük, hogy újraépítsék a kapcsolatukat... Simone Elkeles nagy sikerű duológiájának a lezárásáról a Blogturné Klub három bloggere mondja el a véleményét, és egy extra állomást is találtok majd. Ha szerencsések vagytok, a könyv egy példányát is megnyerhetitek.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Terjedelem: 272 oldal

A Kiűzetés a Paradicsomból és A vonzás szabályai bestsellerek szerzőjétől. Caleb Becker nyolc hónapja ment el Paradise-ból, és magával vitte a titkot, amiről megígérte, hogy a sírig őrizni fogja. Ha kiderülne az igazság, mindent tönkretenne. Maggie Armstrong igyekezett erős maradni, miután Caleb összetörte a szívét és eltűnt. Valahogy sikerült továbblépnie. Eltökélte, hogy új életet kezd. Csakhogy Caleb és Maggie kénytelen együtt részt venni egy nyári kiránduláson. Próbálnak nem törődni az egymás iránt érzett vonzalommal, de az eltemetett érzések a felszínre törnek. Caleb kénytelen szembenézni az igazsággal, hogy mi történt aznap este, amikor Maggie balesetet szenvedett, máskülönben a titok tönkreteszi a kapcsolatukat, és örökre közéjük áll. Semmi sem tart örökké… még a búcsú sem.


Nyereményjáték

Szerencsére már elég sok Simone Elkeles regény megjelent magyarul, amit velünk együtt sokan a szívetekbe zártatok. A mostani játékunk egyszerű: ismerjétek fel, hogy az adott idézet melyik Elkeles könyvből származik, és írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review