Sally Thorne: Gyűlölök ​és szeretek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Arany Pöttyös chick lit Könyvmolyképző Kiadó romantikus Sally Thorne
Sally Thorne: Gyűlölök ​és szeretek

Sally Thorne: Gyűlölök ​és szeretek

Arany Pöttyös chick lit Könyvmolyképző Kiadó romantikus Sally Thorne
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó őszi megjelenéseivel érkezik Sally Throne Gyűlölök és szeretek című könyve. A történetben két ellenséges kiadó összeolvadása miatt egy irodában dolgozó páros különös játékokkal teli mindennapjait ismerhetjük meg. Lucy és Josh a két ellentétes oldalon állnak, más értékeket képviselnek, és természetesen szívből gyűlölik egymást. Vagy mégsem? Nos, ha követitek a turnét, talán ez is kiderül, de annyit előre mindenképp leszögezhetünk, hogy a gyűlöletet bizony nem sok választja el a szerelemtől. Tartsatok velünk!

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Benedek Dorottya

Műfaj: chick lit, romantikus

Terjedelem: 440 oldal

Nemezis (fn) a) Ellenfél, rivális, akit képtelenség legyőzni b) Valakinek a veszte c) Joshua Templeman Lucy Hutton és Joshua Templeman ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket egy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nyelt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derűlátását. Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára… Ám pont amikor a köztük lévő feszültség a tetőpontjához közeledik, Lucy rájön, hogy talán nem is utálja a férfit. És talán a férfi sem utálja őt. Vagy lehet, hogy ez is csak egy újabb játék? Ismerd meg izgalmas szabályait! „Tiszta szívből ajánlom.” – Susan Elizabeth Phillips, New York Times bestseller szerző




Nyereményjáték

A könyv főszereplői egy könyvkiadóban dolgoznak, így a játék során is hasonló vizekre evezünk. Minden állomáson egy olyan könyv fülszövegrészletét találjátok, amelynek valamelyik szereplője szintén kiadóban dolgozik. A dolgotok mindössze annyi, hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv szerzőjét és címét. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



0 Reviews:

Post Your Review