Jaymin Eve - A sárkány jele - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Fantasy Jaymin Eve Könyvmolyképző Kiadó Zafír pöttyös
Jaymin Eve - A sárkány jele

Jaymin Eve - A sárkány jele

2018 Fantasy Jaymin Eve Könyvmolyképző Kiadó Zafír pöttyös
Rövid leírás:
Sárkányok, farkasok, vámpírok, tündék és megannyi mágikus lény keveredik a legújabb Zafír Pöttyösben, amit a Parázs társszerzője, Jaymin Eve jegyez. A vicces és izgalmas kötetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és ha velünk játszol, 1 példányt meg is nyerhetsz a kötetből.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Mergl-Kovács Bernadett

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 328 oldal

Mi történik, ha olyan titok kerül napvilágra, ami nemcsak felforgatja az egész eddigi életedet, hanem halálos veszélybe is sodor? A huszonkét éves Jessa Lebron rendkívül éles érzékekkel megáldott farkasváltó, akinek figyelmét a levegő legapróbb rezdülése sem kerüli el. Mégis döbbenten értesül a hírről, hogy anyja, aki születése után nem sokkal elhagyta őt, visszatér a falkához, és olyan titkokat tár fel, melyek gyökeresen megváltoztatják a lány életét. Kiderül, hogy Jessa a sárkány jelét viseli, ezért halálos veszély fenyegeti. A billogos alakváltók ugyanis arra hivatottak, hogy feltámasszák az ősi, vérszomjas sárkánykirályt – ezért bármi áron, de el kell pusztítani őket. Jessa szeretne többet tudni a jelről, és kíváncsisága végül Vanguardba, a hírhedt börtönbe juttatja, ahol paranormális bűnözőket tartanak fogva. Szerencsére nem kell egyedül szembenéznie a nehézségekkel, mivel legjobb barátja, a sárkányváltó Braxton Compass is vele tart. Tervet kovácsolnak, hogy magukat és a sárkány jelét viselő alakváltókat kiszabadíthassák. De vajon képesek lesznek-e megakadályozni, hogy a sárkánykirály feltámadjon poraiból?


Nyereményjáték

A kötetben számos természetfeletti fajt megismerhetsz, így a játékunk során is erre koncentráltunk. A feladatod egyszerű: sorolj fel legalább 1 olyan könyvet, amiben találkoztál az adott állomáson lévő fajjal. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review