Sarah J. Maas: Viharok birodalma - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Könyvmolyképző Sarah J. Maas
Sarah J. Maas: Viharok birodalma

Sarah J. Maas: Viharok birodalma

Fantasy Könyvmolyképző Sarah J. Maas
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg az Üvegtrón sorozat ötödik része, a Viharok birodalma. A folytatásban a háború már a küszöbön áll, Aelinnek és társainak egyre nehezebb döntéseket kell meghozniuk a túlélésért, egy jobb világért. Miközben a tűzszívű királynő igyekszik csatlósokat keresni, az istenek érthetetlen utalásait megfejetni vagy éppen egy szusszanásnyi időt szerelmével, Rowannel tölteni, olyan harcosok lesznek segítségéül, akikre álmában sem gondolt. Ha Ti is részesei szeretnétek lenni a finálé előtti egyre izgalmasabb történetnek, tartsatok a blogturné három bloggerével, és játszatok a könyvért.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Hetesy Szilvia
Műfaj: fantasy
Terjedelem: 776 oldal

A világot az álmodók mentik meg és építik újjá. Alig kezdődött meg Aelin Galathynius hosszú útja a trónjáig, máris háború fenyeget. Útja során elveszített, de szerzett is szövetségeseket, barátságok köttettek és szakadtak meg, miközben a mágikus erőt birtoklók és azt nélkülözők is konfliktusba kerülnek. Aelin szíve az oldalán harcoló hercegé, hűsége pedig a védelmére szorulóké, akikért mágiája utolsó cseppjét is kész odaadni. Ám a múlt borzalmas bugyraiból szörnyetegek bukkannak fel, és a sötét erők felsorakoznak, hogy leigázzák a birodalmát. Egyetlen esélye marad, egy kétségbeesett küldetés végrehajtása, ami a végét jelentheti mindannak, ami Aelin számára drága. A kirobbanó sikerű Üvegtrón sorozat lélegzetelállító ötödik kötetében Aelin válaszút elé kerül: mit és kit áldozzon fel azért, hogy megakadályozza Erilea széthullását.

 
  



Nyereményjáték



A történetben Aelinék háborúra készülnek, az eddig külön utakon járó szereplők sorsa egyre jobban összeforr. A sorozat és a szereplők sikerét bizonyítja, hogy rengeteg fanart jelent meg nemcsak a főszereplőről, de mindenki másról is. De vajon felismernétek őket egy-egy kép alapján? Nos, most kiderül, mennyire rajongtok a történetért, mivel a feladatotok az lesz, hogy az állomásokon található képek/fanartok alapján felismerjétek a szereplőket, és beírjátok a nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai


01.20. Könyvvilág

01.23. Függővég
01.26. Deszy könyvajánlója

2 Hozzászólás:

  1. Sziasztok, nem találom az utolsó állomást .. és már csak 12 óra van hátra! :(

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok, még mindig nem találom az utolsó értékelést, várható még? :)

    VálaszTörlés