Cassandra Clare & Holly Black – Az Ezüstmaszk - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Cassandra Clare & Holly Black – Az Ezüstmaszk

Cassandra Clare & Holly Black – Az Ezüstmaszk

Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Negyedik kötetéhez ért a Magisztérium sorozat, amiről a Blogturné Klub négy bloggere mondja el a véleményét. Kövesd velünk a turnét, és meg is nyerheted a könyv egy példányát.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Komáromy Zsófia
Műfaj: Middle Grade
Terjedelem: 248 oldal

Callum Hunt élete romokban hever. A legjobb barátja odaveszett. A kém elszökött. A fiú titka kitudódott. Rács mögé dugták, örökre elzárták a mágusok közösségétől, miután kiderült róla, hogy micsoda – hogy mi válhat belőle. Ám egy megdöbbentő felfedezés szabadsággal kecsegteti a fiút – amiért nagy árat kellene fizetnie. Vajon ki tud tartani Call, képes hű maradni a barátaihoz és a tanáraihoz? Vagy felvállalja a kockázatot, és elpusztít mindent, amit valaha szeretett? A negyedik év a Magisztériumban egészen más lesz, mint az eddigiek…
 
  



Nyereményjáték



A Magisztérium sorozatot két tehetséges írónő, Holly Black és Cassandra Clare jegyzi. De ismeritek vajon a szerzőpáros önálló műveit is? :) A mostani játékunk során minden állomáson egy-egy idézetet találtok, abból találjátok ki, hogy melyik könyvből idézünk. A címeket a rafflecopter doboz megfelelő sorába írjátok be :) A jól kitöltők között kisorsolunk egy példányt a könyvből. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review