Istók Anna: Éhes felhő a napot - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Istók Anna Könyvmolyképző Kiadó New Adult
Istók Anna: Éhes felhő a napot

Istók Anna: Éhes felhő a napot

Istók Anna Könyvmolyképző Kiadó New Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Nemrég jelent meg Istók Anna Éhes felhő a napot című regénye a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Tartsatok a Blogturné három bloggerével, hogy megismerhessétek Nóra félelmekkel és törésekkel teli életét. A turné végén pedig megnyerhetitek a könyv egy példányát is.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Műfaj: New Adoult
Terjedelem: 244 oldal

Gasztroregény. Pszichodráma. Családi eposz. Mindhárom egyszerre.” (O. Zsófia)

Nóra életében hatalmas törés volt; otthagyta az egyetemet, és két évig Londonban dolgozott pincérnőként. Ám most az apja infarktusa miatt haza kell térnie, szembenézni a múlttal, és egy fájó szerelem emlékével.
De mi történt pontosan a testvére, Zsóka halála körül?
Miért bukkan fel újra és újra Csongor, a vonzó sógor?
Ha mélyek a sebek, akkor is van bűnbocsánat?
Míg Nóra lépésről-lépésre halad a múlt megismerésében, lassan kialakul benne az elképzelés a saját jövőjét illetően is: szenvedélyévé válik a főzés.
A zamatos, pikáns ételek megálmodása közepette Nóra érzelmei egyre magasabb lángon forrnak.
Vajon sikerül-e élete fő művét kifőznie: a saját boldogságát?

Lélektani kaland és ínycsiklandozó gasztroregény a nehéz szerelem ösvényein járóknak.
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7906_ehes_felho_a_napot-20171124_134558.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/istok-anna-ehes-felho-a-napot-7906
  



Nyereményjáték



A könyvben nagyon fontos Nóra viszonya a családjához, ezért mostani nyereményjátékunk során a könyves családok kerülnek elő. Minden állomáson találhattok egy fotót egy regény filmadaptációjában játszó szülőről. A feladatotok, hogy kitaláljátok, mely karakter anyját vagy apját látjátok az adott képen, és a “gyerek” karakter nevét beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review