Tamara Ireland Stone: Klikk - Találd meg a párod! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó Tamara Ireland Stone
Tamara Ireland Stone: Klikk - Találd meg a párod!

Tamara Ireland Stone: Klikk - Találd meg a párod!

Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó Tamara Ireland Stone
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Tamara Ireland Stone Klikk című könyve a Maxim Kiadó gondozásában jelent meg január elején. A blogturné három bloggere is vállalkozott arra, hogy elmesélje véleményét Allie Navarro kalandjáról. A 12 éves lány segítő szándékkal írt alkalmazása a barátságok kialakulását hivatott megkönnyíteni, azonban egy hiba miatt Allie minden munkája kárba veszhet. Ha ti is kíváncsiak vagytok a fiatal zseni történetére, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a könyvért!


Kiadó: Maxim Kiadó
Fordító: Bozai Ágota
Műfaj: ifjúsági
Terjedelem: 288 oldal

Allie Navarro alig várja, hogy megmutathassa a legjobb barátainak az alkalmazást, amit a ProgramozóLányok táborban csinált. A CLICK'D összepárosítja a felhasználókat az érdeklődési köreik alapján, és elküldi őket egy bulis kincsvadászatra, aminek a végén egymást találhatják meg. És minden úgy is lesz, ahogyan számít rá; az iskola második napján már mindenki erről beszél. Allie nagyon élvezi a dolgot, és azt is, hogy sikeresebb, mint Nathan, a suli zseni programozója. Azonban amikor egy kis hiba csúszik a rendszerbe, és megvan az esély arra, hogy minden apphasználó összes titka kiderüljön, Allie-nek rendbe kell hoznia a dolgot, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy meg kell osztania a számítógéptermet Nathannel.

 
  


Nyereményjáték


A mostani nyereményjátékunkban állításokat fogtok találni a könyvről vagy az írónőről minden blogon. A feladat pedig mindössze annyi, hogy eldöntsétek igazak vagy hamisak a kijelentések.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review