Kim Harrington: Perception - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális Young Adult
Kim Harrington: Perception

Kim Harrington: Perception

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Kim Harrington Perception - A hatodik érzék című regénye, a Clarity sorozat második része. Ennek örömére a Blogturné Klub öt bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Clarity legújabb rejtélyekkel teli kalandját!

2014. augusztus 14-től minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2014.
Oldalszám: ??? oldal
Fordította: Vincze Judit
Besorolás: YA, paranormális

Mindenki hallott már Clarity „Clare” Fernről. A suliban is jól ismerik, ő a tisztánlátó lány, akinek elég csak megérintenie egy tárgyat, és rögtön emlékképek törnek rá a múltból.
Csakhogy Clare egyáltalán nem akarja celebként ünnepeltetni magát. Jobban szeret a háttérbe húzódva csendesen szemlélődni. Különleges képességét nem váltja aprópénzre.
Valaki azonban Clare nyomába szegődik, csábító üzenetekkel és ajándékokkal halmozza el, ahol csak felbukkan a lány. Ki lehet a titkos csodáló? Vajon a vonzó Gabriel, aki miatt Clare szíve mindig hevesebben ver? Vagy talán a lány korábbi barátja, Justin, aki bármit megtenne, hogy újból összejöjjenek?
Egy biztos. Clare-nek mielőbb meg kell oldania a rejtélyt. Az üzenetek egyre baljósabbá válnak, ráadásul egy helybéli lánynak hirtelen nyoma vész. Clare nekilát az igazság felderítésének – mielőtt túl késő lenne. 




Nyereményjáték


A történet főhőse, Clarity tisztánlátó, akinek elég csak megérintenie egy tárgyat, és rögtön emlékképek törnek rá a múltból. Hozzá hasonlóan az lesz a feladatotok - ne féljetek, nem kell a múltba látnotok -, hogy a képkockák alapján megfejtsétek, milyen tárgynak, növénynek a részletét látjátok. Ha ez megvan, írjátok be a rafflecopter megfelelő mezőjébe, és máris esélyetek van, hogy megnyerjétek a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott nyereménykönyvek egyikét. (A kiadó csak Magyarország területén belül postáz!)
A sorsoláson csak az vesz részt, aki mindegyik képet megfejtette, vagy legalábbis megpróbálta!
Sok sikert!




A turné állomásai

08/14 Dreamworld - Agorafóbia
08/16 Kelly Lupi olvas - Cape Cod
08/18 Könyvszeretet
08/20 Deszy könyvajánlója
08/22 Media Addict - Borítók

1 Hozzászólás: