Colleen Hoover: Slammed - Szívcsapás turné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult
Colleen Hoover: Slammed - Szívcsapás turné

Colleen Hoover: Slammed - Szívcsapás turné

Könyvmolyképző Kiadó New Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Egy újabb new adult gyöngyszem kerül a magyar könyvesboltok polcaira a Könyvmolyképző Kiadónakköszönhetően. Colleen Hoover neve már nem ismeretlen a számotokra, hiszen a Hopeless - Reménytelen szívszorító története rengeteg olvasó szívét rabolta el. Íme egy újabb könyv az írónőtől magyar nyelven, amelyért szintén érdemes rajongani! 
A Blogturné Klub 7 bloggere népszerűsíti a könyvet július 29-től augusztus 4-ig. Minden nap újabb bejegyzésekkel jelentkezünk, extrákkal és természetesen nyereményjátékkal.

Tartsatok velünk!


Kiadó: Könyvmolyképző
Elit Start: 2014. 08. 05.
Megjelenés: 2014. 08. 29.
Fordította: Barthó Eszter
Besorolás: new adult 
Apja váratlan halála után a 18 éves Layken lesz édesanyja és öccse legnagyobb támasza. Bár kívülről erősnek tűnik, valójában teljesen összetörik. Ekkor lép be életébe az új szomszéd, a 21 éves, jóképű Will, akinek a slam költészet iránti szenvedélye őt is magával ragadja.
Bár az első pillanattól fogva közel kerülnek egymáshoz, egy szörnyű felfedezés már az első csodálatos randevú után kettejük közé áll. Mindennapi találkozásaik onnantól fogva fájdalmassá válnak. Küzdenek az egymás iránti vonzalmuk ellen, és szenvednek az őket szétszakító erők miatt. Csupán a költészet révén tudják őszintén kifejezni érzéseiket egymás iránt, és elképzelni egy olyan jövőt, amelyben a szerelem ünnep, és nem fájdalom.



Nyereményjáték

A kiadó által felajánlott 3 példány Slammed - Szívcsapás könyvet sorsolunk ki a turné végén azok között, akik beírják a helyes megfejtéseket a Rafflecopter dobozba.
A 8 blog mindegyikén találtok majd pár soros dalszöveg részletet, a dolgotok pedig, hhogy kitaláljátok a dal címét és az együttes nevét, majd a megfelelő helyre beírjátok.

a Rafflecopter giveaway


Bloglista

07.29. Kristina blogja
07. 30. Kelly Lupi olvas
07. 31. Angelika blogja
08. 01. Dreamworld
08. 02. Deszy könyvajánlója
08. 03. MFKata gondolatai
08. 04. Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review