Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
erotikus Libri kiadó
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

erotikus Libri kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Hódítanak a könyvpiacon az erotikus könyvek, ám a Libri Könyvkiadó ebben a műfajban is tud újat mutatni. Valószínűleg minden lány ábrándozott már arról, hogy ő annak a bizonyos erotikus regénynek a főszereplője, amit éppen olvas. Nos ez az álom közelebb van, mint gondolnánk!

Az Egy lány belép a bárba könyv segítségével az olvasó alakíthatja a történetet, úgy ahogy neki tetszik. Ismerkedj meg ezzel a formabontó olvasmánnyal, és kalandozz egy estét a főszereplő lány bőrébe bújva úgy, ahogy te szeretnél. Forró együttlét egy híres rocksztárral? Esetleg egy galéria bemutató egy érdekes fotóssal? Netán forró flört a szexis pultos fiúval a bárban? Minden rajtad múlik! Kalandra és kockázatra fel!

Fülszöveg:

A Te vágyaid, a Te döntéseid, a Te történeted.

A legjobb barátnőd az utolsó pillanatban mondja le a bulit. Állsz egy csillogó bár közepén, egyedül - a hajad, a sminked és az illatod igéző, a ruhád tökéletes. Kár lenne lefújni ezt az estét...
Akkor, mi legyen? Vagy inkább: ki legyen?
 

Egy híres rock sztár és tequila-mámor? Egy stílusos és sármos milliárdos? Közben lehetetlen nem észrevenni az angyalarcú pultos fiúcskát, akinek minden porcikája bűnre csábít...Vagy a testőr srác, aki felajánlott egy fuvart a főnöke mesés sportkocsiján? Ha pedig nem jönne be, hazaérve még mindig becsöngethetsz a szexi új szomszédodhoz...
Egy biztos: akármelyik utat is választod, felejthetetlen éjszakában lesz részed. Ha pedig mohón belevetnéd magad az összes élménybe, visszalapozhatsz a könyv elejére új végzetet keresni. A te vágyaid - a te törvényeid!


Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma: 232
Borító:PUHATÁBLÁS
Fordító: Steiner Kristóf


Most lehetőséged van neked is megnyerned Helena S. Paige regényét, ha rájössz milyen szexis koktélok bújtak meg a blogturné különböző állomásain. Mindegyik koktél megtalálható a bárok itallapjain és főként a lányok kedvencei ezek. És nem csak a nevük miatt! :) A hozzávalók és a képek segíteni fognak, ha nem, ajánljuk a google keresőjét!


A turnéban résztvevő blogok:
08.22. Zakkant olvas
08.24. Deszy Könyvajánlója
08.26. Dreamworld
 
a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review