Diana Gabaldon: Outlander - Az idegen - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó romantikus Történelmi
Diana Gabaldon: Outlander - Az idegen

Diana Gabaldon: Outlander - Az idegen

Könyvmolyképző Kiadó romantikus Történelmi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Azt már sokan tudhatjátok, hogy 2014. augusztus 9-én kerül bemutatásra Diana Gabaldon népszerű sorozatának az Outlandernek a bemutatója az amerikai Starz csatornán, 
melyet nagy várakozás övez a magyar könyv rajongói körében. 

Ezért úgy döntöttünk, hogy egy különleges blogturnéra invitálunk benneteket, mely során különböző szempontok szerint mutatjuk be a könyveket és a sorozatot, legyen szó szereplőkről, életérzésről, hangulatról, helyszínről vagy a nyelvezetről.

Ezenkívül egy kis nyereményjátékot is találhattok, ahol még többet tudhattok meg Skóciáról és egy Outlander ajándékcsomagot nyerhettek, melyet a sorozat magyar rajongói oldala ajánlott fel.



Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2010. december 17.
Oldalszám: 912
Fordította: Farkas Veronika
Besorolás: történelmi romantikus

„Lenyűgözően szórakoztató… A legmagasabb színvonalú letehetetlen könyvek közé tartozik, és az első oldalától az utolsóig izgalmas olvasmány” – Chattanooga Times
Felülmúlhatatlan történetszövés, feledhetetlen jellemrajzok, részletes történelmi háttér – Diana Gabaldon munkájában mindez megtalálható. Ez a regénysorozata nem csak New York Times Bestseller lett, de a kritikusok javának elismerését is elnyerte amellett, hogy olvasók millióit ejtette rabul.
Az első kötetben, amelyben minden elkezdődik, két kiemelkedő karaktert ismerünk meg, Claire Randallt és Jamie Frasert ebben a szenvedélyes, történelmi háttérrel átitatott regényben, amiben a kaland a kortalan szerelemmel párosul…
1945-öt írunk. Claire Randall, a volt hadiápolónő éppen a második nászútját tölti a férjével a háború után, amikor keresztülsétál a brit szigetek rengeteg ősi kőkörének egyikén. Hirtelen „sassenach” lesz belőle, vagyis idegen a háborútól és portyázó klánoktól sújtott Skót Felföldön…Urunk 1743. évében.
Miután az általa ismeretlen erők visszasodorták az időben, Claire olyan intrikák és veszélyek közé pottyan, amelyekre az élete is rámehet…továbbá a szívét is összetörhetik. Mert találkozik Jamie Fraserrel, egy lovagias, ifjú harcossal, és innentől úgy érzi, kettészakítja a hűség és a szenvedély, amely a két teljesen különböző férfihoz köti két egymással összeegyeztethetetlen életben.


Nyereményjáték

Minden turné állomáson egy skót jellegzetességet mutatunk be nektek.
A megfejtést a Rafflecopter megfelelő sorában kell beírnotok,
így részt vehettek a sorsoláson, 
ahol egy Outlander könyvcsomagot sorsolunk ki.

Figyelem!
Csak magyarországi címre postázunk!
Amennyiben a nyertes 72 órán belül nem válaszol a sorsolás után kiküldött értesítő emailre, úgy új nyertest sorsolunk!


0 Reviews:

Post Your Review