Nem enged a mélység blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Agave ifjúsági thriller Young Adult
Nem enged a mélység blogturné

Nem enged a mélység blogturné

Agave ifjúsági thriller Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Mi történik, ha valami szörnyű dolgot követtél el, de nem emlékszel rá? Ha nem jut eszedbe, miért, de tudod, hogy az életed egyik pillanatról a másikra szétesett és ennek valószínűleg Te magad vagy az oka? 

Ha szeretnéd megtudni, tarts velünk egy misztikus és borzongással teli turnéra Rachel Ward: Nem enged a mélység című könyvével március 17-től 21-ig. A turné során megismerheted az írónőt, a könyv szereplőit és még sok egyéb érdekességet erről a fantasztikus és izgalmas ifjúsági pszicho-thrillerről, mely március 6-án jelent meg az Agave Kiadó gondozásában!
S még nem mondtuk volna? Természetesen ezúttal is megnyerheted a könyv egy példányát, ha ügyesen és sikeresen velünk játszol! Csak jól vigyázz, mert nem enged a mélység!


Rachel Ward: Nem enged a mélység 

Kiadó: Agave Kiadó
Oldalak száma: 240 oldal
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9786155442445
Fordító: Török Krisztina
Megjelenés: 2014. március 6.

Mi történik, ha valami szörnyű dolgot követtél el, de nem emlékszel rá? Mi történik, ha nem tudod, hogyan hozhatnád rendbe az életed? Amikor Carl kinyitja a szemét egy jéghideg tó partján, bátyjára éppen rácipzárazzák a hullazsákot. Carl kétségbeesetten kutat az emlékezetében: mi történhetett a vízben? Ám akármilyen kitartóan próbálkozik, semmire sem emlékszik. Aztán a mentőben az ismerősnek tűnő, gyönyörű lány rémülten sikoltozni kezd, amint megpillantja. Carl érzi, hogy a lánnyal együtt talán kideríthetik az igazságot, még mielőtt az szökőárként zúdul rájuk.


Akiket szintén nem engedett a mélység:

03.17. - Roni Olvas
03.19. - Nem harap a…
03.20. - Könyvszeretet
03.21. - CB Olvas


Nyereményjáték

Szeretnéd megnyerni a könyv egy példányát? Töltsd ki az alábbi nyereménydobozt, válaszolj helyesen a feltett kérdésre, és máris részt veszel a sorsoláson, ahol boldog tulajdonosa lehetsz Rachel Ward könyvének az Agave Kiadó jóvoltából!

S hogy a kérdésben segítségedre legyünk, minden blogon elrejtettük a helyes válasz egy-egy betűjét, melyekből könnyűszerrel kirakhatod a jó választ!
Sok sikert kívánunk!

(A kiadó csak magyarországi postacímre vállalja a nyeremény postázását!)

0 Reviews:

Post Your Review