London folyói Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Gabo Kiadó Urban Fantasy
London folyói Blogturné

London folyói Blogturné

Gabo Kiadó Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Mit szólnál, ha éjjel, a sötét utcán egyszer csak eléd lépne egy szellem, és tanúskodna egy gyilkosság ügyében? Ha önként vállalná az informátor szerepét?

Meglepődnél, ugye? És ezzel még nincs is vége! 

A Blogturné Klub március 22. és 26. között bemutatja nektek Ben Aaronovitch London folyói című urban fantasy-jét, mely a Gabo Kiadó jóvoltából hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül.

Nyomozz velünk, ismerd meg Aaronovitch varázslattal, folyóistenekkel teli városát és egy kedves, kicsit esetlen zöldfülű rendőrnyomozót, Peter Grant-et!
Ismerd meg velünk London folyóit, tekintsd meg a könyv trailerét és álomszereplőit,  nyerd meg a könyv három példányának egyikét! 

Gyerünk hát, nyomozásra fel!
 
Ben Aaronovitch: London folyói


Sorozat: Peter Grant #1 
Kiadó: Gabo 
Oldalak száma: 378 
ISBN: 9789636897338 
Megjelenés: 2014. március 17. 
Fordító: Pék Zoltán 
Ár: 2 990,-Ft 
Goodreads: 3,93 

A Londoni Rendőrség kötelékébe tartozó Peter Grant közrendőr alapvetően két célt szeretne megvalósítani: el akarja kerülni az áthelyezést a papírmunkáért felelős Ügyfeldolgozó egységhez, és le akarja venni a lábáról hetyke kolléganőjét, Lesleyt. Aztán, amikor nyomozást folytat egy gyilkosság ügyében, találkozik egy szemtanúval, aki már halott, ennek ellenére igen közlékeny. Így ismerkedik össze Nightingale főfelügyelővel, Anglia utolsó varázslójával. A mágustanoncnak szegődő Grant az ő irányítása alatt folytatja az egyre különösebbé váló gyilkosságsorozat felgöngyölítését, amelynek során többek között azt is megtudja, hogy a Temzének van istene és istennője is, akik egyáltalán nincsenek jóban egymással.
Ben Aaronovitch urban fantasybe oltott krimije szellemes stílusával és ötletgazdag történetével hatalmas sikert aratott Angliában.



Blogturné állomásai:

03/22 Roni Olvas
03/23 Deszy Könyvajánlója
03/24 Könyvszeretet
03/25 Kelly & Lupi Olvas
03/26 MFKata Gondolatai



Nyereményjáték

Ahhoz, hogy megnyerd a London folyói című könyv egyikét a három közül, nincs más dolgod, mint lájkolni a kért oldalakat és ki kell találnod, hogy a főhősnek milyen nyelven kell tanulnia. 
A választ ki kell nyomoznod!
Minden egyes állomáson találsz egy kérdést. 
A válaszok első betűjét összegyűjtve megkapod a fő kérdésre a választ. 

A Kiadó csak Magyarország területére postáz!

0 Reviews:

Post Your Review