Halál és Glória blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
kaland Publio kiadó Történelmi Urban Fantasy
Halál és Glória blogturné

Halál és Glória blogturné

kaland Publio kiadó Történelmi Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Egy igazi halhatatlan vezeti kézen fogva az olvasót az időn és rég letűnt korok birodalmain át. Gloria a hajdani Ízisz papnő színes, izgalmat ígérő kalandos története, melyből nem hiányozhatnak a pergő akciójelenetek és az érzelmek sem.

 
Ashley Carrigan: Halál és Glória 

Kiadó: Publio Kiadó
Oldalak száma: 231 oldal (ebook)
Megjelenés: 2012.

Gloria halhatatlan. Egyike azoknak a keveseknek, akik természetes vagy erőszakos haláluk után nem indulnak bomlásnak, sebeik beforrnak és újjáélednek. Külsejük megmarad abban a formában, amilyen a haláluk pillanatában volt. Egyetlen módon lehet megölni ezt a fajt, ha a fejüket elválasztják a testüktől.
Gloriának meg kell tanulnia megvédenie magát, mert a halhatatlanok többnyire egymás erejére szomjaznak. Megérzik egymás jelenlétét és az összecsapás elkerülhetetlen.
Gloria jelenleg San Francisco-ban él orvosként idős férjével. Egy éttermi vacsora során lesz figyelmes egy férfira, aki megtévesztésig hasonlít egykori szerelmére az ókori Egyiptomból. Váratlanul felbukkan egy ellenség is, és a férfi tanúja lesz a küzdelmük kimenetelének. Gloria tudja, érzi, a férfi is hordozza ezt a nem mindennapi gént, el kell mondania neki, hogy mi vár rá. Mi lenne alkalmasabb erre, mint elmesélni a saját életét?



Blogturné állomásai:

2014.03.24 Insane Life
2014.03.26 Függővég
2014.03.28 Deszy könyvajánlója
2014.03.30 Kelly & Lupi olvas



Nyereményjáték


0 Reviews:

Post Your Review