Lement a hold Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó Történelmi
Lement a hold Blogturné

Lement a hold Blogturné

Könyvmolyképző Kiadó Történelmi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Blogturné Klub ezúttal egy híres-neves amerikai íróra szeretné felhívni a figyelmeteket, aki nálunk kevésbé emlegetett író, viszont Amerikában nagyon sokszor hivatkoznak a munkásságára. John Steinbeck 112 éve február 27-én született, hogy ezt „megünnepeljük”, bemutatjuk nektek a Könyvmolyképző Kiadónál hamarosan megjelenő Lement a hold című művét. A turné minden állomásán február 27. és április 4. között találkozhattok még egyéb érdekességekkel is a szokásos vélemények után. Tarts velünk!

 
John Steinbeck: Lement a hold

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Vas István
Várható megjelenés: 2014.

„A hold akkor megy le, amikor a hajnali derengés még nem látható, de már közeleg megállíthatatlanul, mint a végzet.”  Steinbeck Lement a hold című kisregénye a norvégiai fasizmus éjét rajzolja meg, balladisztikus tömörséggel. Az 1942-ben kiadott kis remekművet a háború alatt titokban terjesztették, kézről kézre adták a terror legsötétebb óráiban.





Nyereményjáték


Ahhoz, hogy megnyerd a hamarosan megjelenő Lement a hold című könyv egyikét a három közül, nincs más dolgod, mint lájkolni a kért oldalakat és megválaszolni néhány kérdést.

A válaszok egyes betűjét megtalálod az állomások bejegyzéseiben elrejtve.
A Kiadó csak Magyarország területére postáz!

Blogturné állomásai:

02/27 Könyvgalaxis
03/07 Könyvszeretet
03/14 Book Heaven
03/21 Roni olvas
03/28 Bibliotheca Fummie
04/04 Kelly & Lupi Olvas


0 Reviews:

Post Your Review