Vámpírakadémia blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Agave Fantasy ifjúsági paranormális romantikus Young Adult
Vámpírakadémia blogturné

Vámpírakadémia blogturné

Agave Fantasy ifjúsági paranormális romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Blogturné Klub ezúttal egy rendhagyó turnéval jelentkezik. Az idén nem csak a legfrissebb megjelenésekre, de a régebbi, elfeledett/kevésbé ismert könyvekre is szeretnénk koncentrálni.

Legtöbbünk nevetséges fanatizmussal várja a Március 6-át, amikor is egy újabb könyvadaptáció kerül a hazai mozikba. Így nem is kezdhettük volna “retro“ turnénkat jobb könyvvel, mint Richelle Mead világhírű Vámpírakadémia könyvével.

A BTK 7 napon át (02.16-02.22) próbál majd titeket meggyőzni írról, hogy miért érdemes ellátogatni erre a különleges akadémiára, illetve a közelgő filmről is megtudhattok pár érdekességet.


Jó hír? Ezúttal sem jöttünk üres kézzel, hiszen ismét készültünk egy nyereményjátékkal.
Még jobb hír? 5 szerencsés nyertes egy páros belépőt nyer a Vámpírakadémia film budapesti premier előtti vetítésére a Big Bang Media Kft és a Hivatalos Magyar VA rajongói Klub felajánlásából!! 



Kiadó: Agave Könyvek
Megjelenés: 2009
Hossz: 236 oldal
Fordította: Farkas Veronika
Besorolás: YA, fantasy

A világsikerű sorozat első kötetében Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszazsuppolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül.

Az akadémia falain belül a két lánynak különböző viszálykodással, rosszindulatú pletykákkal, tiltott szerelemmel és fenyegetésekkel kell megbirkóznia. De mindketten tudják, hogy a legnagyobb veszély a kapukon kívülről leselkedik rájuk.






NYEREMÉNYJÁTÉK

Légy az elsők között, akik megnézhetik itthon a filmet!




Big Bang Media Kft és a Hivatalos Magyar VA rajongói Klub felajánlásából 5 darab páros jegyet sorsolunk ki a Vámpírakadémia film premier előtti vetítésére! 

Játékszabályok:
1.) Az alábbi rafflecopter MINDEN feladatának értelemszerűen való teljesítése (minden feladat KÖTELEZŐ!). A kvízkérdések válaszaihoz segítséget a turné bejegyzéseiben találtok.

2.) A premier előtti vetítés Budapesten lesz, 2014. február 25-én 19:00-kor a Lurdy Moziban. Megkérünk Benneteket, csak az játsszon, aki részt tud venni a budapesti vetítésen!

a Rafflecopter giveaway

A Turné állomásai:

02.16. - Függővég (értékelés)
02.17. - Bibliotheca Fummie (értékelés + fajok bemutatása)
02.18. - Nem harap a... (értékelés + képregény ismertető)
02.19. - Deszy könyvajánlója (értékelés + elementális mágia)
02.20. - Dreamworld (értékelés + tetoválások)
02.21. - Kelly & Lupi olvas (értékelés +  film és könyv összehasonlítása + Vámpírakadémia Music Video)
02.22. - Media Addict (értékelés)

0 Reviews:

Post Your Review